Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-15-2010, 19:36   #15
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Alıntı:
fatih güneş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yahu doğu türkistanın mazlumların annesi rabia kadire amerikadan başka kucak açan bir ülke varmı hemde çine rağmen.eğer bu devlet bu kadar vahşi mazlumun ardında durmayacak bir devlet ise neden bu kadına kucak açıyor.şuanda ben bu ülkede doğu türkistan dendiğinde bön bön bakan türk ve müslüman kardeşlerinin neler çektiğinden hiç haberi olmayan insanlar görmekten iğreniyorum.filistin dendiğinde ayağa kalkanlar çin zulmünü göz arda ediyor.ama biz müslümanlar bu haldeyken.amerika sahip çıkıyor.türk kardeşlerime sahip çıkan amerikayı savunmak benim için şereftir.
Sahip çıkmak ülkene sokmak değildir. Hadi resmi açıklama yapsın,çin'e nota versin,diplomatik ziyaretler gerçekleştirsin. Budur destek çıkmak sahip çıkmak. Türklere kucak açmak Ermeni mevzusunu pişirip pişirip önümüze sunmak değildir,şimdi buna lobi diye cevap verirsin ama lobinin neye dayandığını tartışmak zorunda kalırız.

Türklere pasaportuyla vb gibi giriş mevzularıyla destek verince Amerikancı oluyoruz, Ama orda birinci elden katledilen,müslüman kadınlarına tecavüz edilen,insanlara işkenceler yapılan Amerika'ya "insan haklarının baş savunucusu" diyoruz. Amerika'ya fitneci deyincede Türkiye'de büyük olsa böyle yapardı diyoruz. Sonra yine dönüp Türk kardeşlerime yardım eden iyi Amerika oluyor. Anlamsız.

Müslüman insan,yıllarca katledilen kardeşlerine rağmen şu şerefsizleri övmez Allah aşkına yapma kardeşim. Kemiklerini sızlatıyoruz,birinci elden tarihe gömülmüş şehitlerimizin.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla