Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-19-2010, 14:45   #6
Kullanıcı Adı
delidumrul
TOPTAN CEVAP RECEP TAYYİP ERDOĞAN dan:
Aynı şekilde ülkemizde kaçak olarak bulunan Ermenikler ilgili iade ederiz etme yoluna gidebilirz şeklindeki sözlerim ulusal ve uluslaraarası basında çarpıtıldı. Sözlerimin içindeki kaçak çalışan sıfatı kaldırılarak bir infial yaratılmaya çalışıldı. Bunlar çok tehlikeli oyunlardır. Bizim bu ülkedeki azınlıklar ile ilgili duruşumuz bellidir. Bana özür dileme tavsiyesinde bulunanlara sesleniyorum. Biz kimden özür dileyeceğimizi iyi biliriz.
Londra’da ifade ettiğim, ülkemdeki kaçak Ermenileri sınır dışı etmek ifadem, maalesef ulusal ve uluslar arası platformlarda kaçak kelimesi atılarak kullanıldı ve kullanılıyor. Ermenileri sınır dışı etmek ile kaçak çalışan Ermeni’leri sınır dışı etmek arasında derin bir anlam farklılığı vardır.
Özellikle uluslar arası basında, bir infial oluşturulmaya çalışıldığını görüyoruz. Bunlar son derece çirkin oyunlardır.
6-7 Eylül olaylarının çirkin bir provokasyon olduğunu, o dönemde ülkelerini terk edenlere haksızlık yapıldığını ben söyledim. Ama kaçak çalışan Ermenilerle ilgili sözlerimi saptırmak isteyenler, umarım kendilerini tashih ederler.
Bana özür dilemelidir tavsiyesinde bulunanlara sesleniyorum, biz kimden özür dileyeceğimizi çok iyi biliyorum. Sen kimin avukatısın yahu? Bir defa dürüst ol. Doğrunun avukatı ol, yanlışın değil.
Yakıştırıp yakıştırmamak, milletim ne yakıştırıyor bu önemli. Doğru olanı dürüst olanı yapmaya mecburuz. Biz yolumuzda aynen devam edeceğiz
delidumrul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla