Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-23-2010, 17:09   #27
Kullanıcı Adı
tolga_09
Alıntı:
.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim bu açıklamaya "katılmak"tan kastım stratejik bir açıklama oluşu.

Yani, Batı parlomentolarının da bir bir aleyhimize aldıkları kararlara,Türkiye'nin elindeki gücünü hatırlatma,deyim yerindeyse "dişini gösterme" açıklamasıdır.

Mesele "kaçak" Ermeni ya da "kaçak olmayan" Ermeni meselesi değildir.

Mesele Ülke içindeki Ermenilerin yerini tek tek tespit edip "hadi dışarı" demek de değildir.

Faşistlik hiç değildir. Diplomasinin gereği;politik açıdan karşılaşılan mevcut durumlara vereceğin mevcut cevaplardır.

Bu söze; "ülkemizde yaşayan Ermeni sayısını hatırlatma" stratejisi açısından da bakılabilir.

Tayyip Erdoğan'ın bu sonuçlara,bu lobi kaynaklı samimiyetsiz kararlara vereceği cevap "Eyvallah" olmaz.
Hiç ama hiç katılmıyorum.Şimdi biz nazi soykırımını kabul etsek almanya ordaki türklere hadi bakalım,yallah dışarı ülkenize dönün dese kem küm siyaset strateji falan mı deriz yoksa bunlar faşist ırkçı kafastı milliyetçisi mi deriz.Eğri oturup dürüst konuşmak lazım,100 bin kaçak çalışan ermeni varsa 10 bin kaçak çalışan afrikalı var,onları ne zaman sınırdışı etmeyi düşünüyoruz,güney afrika cumhuriyeti yada gana ermeni soykırımını tanıdığında mı....saygılar
tolga_09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla