Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?
Ve siz kendiniz "muhakkak yanlıştır" dediğiniz halde aynı şeyi başkaları dedi diye o insanları İZANSIZLIKLA; KARAKTERSİZLİKLE suçlama yapmanız doğru mu?
|
bakın Zaman gazetesi nurcu değildir
bu lafı gazete gurubunu kötülemek eleştirmek için demiyorum
Zaman gazetesi gurubu Risaleinuru kendilerini rehber alsada Üstadın meşrebinin aynısı değildir nurculuk Risaleinuru neşretme okuma ve yazma mesleğidir
bu açıdan bakıldığında zaman gazetesi gurubu nurcu değildir ama İslama hizmet eden menbaını risaleden alan bir guruptur
fakat
bu makaleyi kaleme alan kişi ve gurup nurcu değilken başkasının nurculuğunu eleştirmek veya tartışmak ona mı düştü
evet gazete Üstaddan bahsetmemekle hata yapmıştır
ama Asıl amaç gazete gurubuna duyulan kıskançlık bunun neticesinde Bediüzzamanı haber yapmamayı alet ederek sürekli müslümanları tek tük hatalarından dolayı eleştiriyorsa bunada kızarım
eğer bu gazete gurubu Milli görüşü destekleseydi bugün bu yorumlar yapılmayacaktı doğru mu ?
onun için samimiyetsiz tavırlar olarak görüyorum
her fırsatta zaman gurubuna sataşmak için fırsat kollayan milli görüşüde bu yüzden sevmiyorum uhuvvete zarar veriyor bu hareketleri
Kafir zındık dururken sürekli müslüman guruplarla uğraşmayı hizmet olarak görmem ben