Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-29-2010, 19:02   #10
Kullanıcı Adı
eSsra
Alıntı:
Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Siz kapatın...!!!
Öylesi daha kolay...
Affınıza sığınıyorum fakat konunun böylede çözümsenebileceği kanaatinde değilim.Benim başım örtülü değil.Fakat biliyorum ki islamın gereksinimi, Allah'ın emridir.Öte yandan başı örtülü insanıma uygulanan çifte standartın hayatım boyunca tasvip edilen hiçbir yanı olmadığına inandım.Aynı coğrafya da hüküm süren iki bireyden bir tanesi inancı sebebi ile en tabii hakkından mahrum kalmamalı..Umud ediyorum çözüm aranması gereken enn temel sorunlardan bir tanesi olarak tekrar vuku bulur.Fakat siz diye başkalaştırırsanız durumu bundan bende mi payıma düşeni almalıyım? İnançlıyım ve böylesi bir zulmün daimi karşıtıyım..Doğru olduğuna inandığım fikrin savunucusuyum fakat siz içerisinde bende mi bulunuyorum? Buna en gerçek çözümün; insani değerlerin önüne konulan setlerin ketlerin kaldırılması ile refaha ereceği kanaatindeyim..Aynı coğrafyada hüküm süren her birey eşit haklara sahiptir.Ne kimse birinin hakkına göz koyabilme lüksüne sahiptir, nede kimse birinin en tabii hakkını elinden alabilme...Birlik ve beraberlik temennisiyle.
eSsra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla