Alıntı:
sedef0 Nickli Üyeden Alıntı
bak kardeşim elhamdulillah müslümanım bu forumdada çok kendini bilmez gördüm kinleri kusmak isteyen ayak takımı insan gördüm hepsi ben biliyorum birşeyler Atatürk dinsiz ..... biriydi diyenler bile cıkıyor demokratikleştikce muhafazakar üstünde baskı kalkacaktır bu kanunun olması suanki durumda kinini kusmak isteyen azımsanmayacak sayıda var akp degilim ama dini degerlere çok deger veren biriyim kanun böyle kalsın daha iyidir
|
Kin kusmaktan bahsetmişsiniz kendini bilen kişilerin bu söylediklerini yapması mümkün değildir. Atatürk'ün kendisi ile hiç bir sorun yaşanmaz defalarca söylediğim gibi onu istismar eden bir çok kişisel ve keyfi yasaklarına malzeme olarak onu kullananlara karşı bir kin olabilir. Onu temsil ettiğini söyleyenler egemen olduktan sonra bu devlete bir şekilde kendi içinde düşman üretme senaryoları için figür gerekiyordu sistematik olarak bunu icra ederken haliyle halkın büyük coğunluğunu kendilerine düşman etmiştir.
Kanuna bu aşamada dokunmak zaten mümkün değildir. Normal insan olarak yaşamak için gerekli düzenlemelerde bile ayaklanan zihniyet varken bunun olması mümkün değildir. Ama zorla bir insanın korunması düşman üretmeye çalışır arkadaşların ifade ettiği şeylerde bunlar bırakalım onu millet gerçek hali ile tanıdıkca zaten sevecektir korunmayacaktır. Korunma olduğu için istismar ediliyor sorun burda . Kalkması hem ona olan sevgiyi artıracaktır hemde onu tekelinde tutan zihniyetin elinden büyük istismar aracı alınmış olacaktır.