Konu
:
5 vakit namaz kılan komünist.
Tekil Mesaj gösterimi
04-07-2010, 23:56
#
2
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
novek
Nickli Üyeden Alıntı
bakış açınız çok cahilce kusura bakmayın ama.
ozaman bende size şoyle bakarım.
sizin soylediginiz cia yani amerika çizgisinde çunku onlarda bunu savunuyorlar.
siz bana hem kapitalizmi hemde komunizme karsıyız diyorsunuz ama 3 cu bir sistem soylemiyorsunuz.
biz akada karaya karsıyız diyorsunuz ozaman gri bir sistem ortaya atın?
bak yine söylüyorum kapitalizm, fasizm, komunizm bunlarin yoktur birbirinden farki tabiki ehveni ser dersek demokrasi, sosyalizm, liberalizm gibi sistemler biraz daha insan daha dogrusu birey odaklidir..
senin yorumlarin hic bir sosyal icerigi yok sadece sloganvari söylemler..
Komunizmin birey haklari konusundaki görüslerini, bireyin mal edinme noktasindaki haklarini, devlet birey iliskisini anlat desem baslarsa bizim bulgaristanda diye....
kardes bir ideolojiyi savunuyorsan önce o ideolojinin püf noktalarini ögreneceksin o ideolojiyi savunmak demek diger ideolojilere laf atmakla olmuyor kaldiki sonunda bütün ideolojiler bir kisiye dayandigi icin yanlis, hata ihtimali cok fazla sonucta ilahi bir kaynaga dayanmayan ve bireyler tarafindan kurallari belirlenen hic bir ideolojide kimse mükemmeliyat arayamaz!
seni pkk yla bir tutmama gelince bana göre bir komunist neyse bir pkk lida odur ikiside ülkem icin tehlikelidir ama arasinda söyle bir fark var bir komunistin fikrini özgürce sonuna kadar söylemesini savunurum ama bir pkk linin asla!
Mavera
Açık Profil bilgileri
Mavera nickli üyeye özel mesaj gönderin
Mavera - Daha fazla Mesajını bul