04-11-2010, 03:27
|
|
|
novek sana 1453 soru sordum hiçbirine cevap vermedin. yakın bir geçmişte kadına vermiş olduğunuz hakları söyleyip övünüyorsun. yeteri kadar bilgi birikimin olmadığından basit bir belgesel senin o zayıf ideolojini yerle bir etmiş. Bulgaristan'da kimsenin dinimize karışmadığını söylüyorsun ama geçmişte Bulgarların Türklere neler çektirdiğini düşünmek işine gelmiyor. Madem ki senin eski sosyalist Bulgaristan'ın harika bir ülkeydi neden yüzbinlerce kişi Türkiyeye göç etti ?? bak güzel kardeşim Bulgaristan'da farklı etnik unsura mensup insanların kendi dillerinde isim almaları bile yasaktı o sosyalizm zamanlarında. en basit örneği Denizlisporda oynayan futbolcu var adı da ANGELOV. angelov'un Türk olduğunu biliyor musun? türkçe öğrenmesine dahi izin verilmemiş senin o mübarek! ülkende.. kalkmış bize sosyalizmin eşitliğinden adaletinden, hakkından hukukundan bahsediyorsun.
sen sosyalizmde kadının yerini belirtmişsin. kısmen okudum yazıyı kadınlar lehine pekte ahım şahım şeyler yoktu. sana tavsiyem bir de İslam'da Kadın Haklarına bakman. Cenneti annelerin ayakları altında gören bir dinin; karısına kötü davrananın namazları ve oruçlarının kabul olmayacağını söyleyen, o kötü davrananların cennete giremeyeceğini belirten bir dinin muhteşem sözlerinden sonra başka bir yerde geçen kadın haklarını okuyası gelmiyor insanın. çünkü kadın hakları islam'da olabilecek en güzel şekilde belirtilmiş. senden ricam ediyorum İslam'da Kadın Haklarını, İslam'da kadının nasıl görüldüğünü Hz.Muhammed'in sözlerini okuman, sonra da tarafsız bir şekilde karar ver. sosyalizm mi yoksa islam mı kadını daha çok yüceltmiş? Linki veriyorum:
http://www.akpartiforum.com/islamda-kadin-haklari-nefis-bir-yazi-mutlaka-okunmali-t126569.html?t=126569
|
|
|