Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı
Abonman parası özelleştirmelerden sonramı çıktı?Telefonu kullanıp kullanmamanız sizin hizmetten yararlanıp yararlanamadığınızı gösterir.O beni bağlamaz evine kapı gibi telefon hattını verdilerse hizmet parasınıda alacaklar.Ve ayrıca piyasada tek internet sağlayıcı türk telekom değil biri,smile vb onları kullanın o zaman.
sen burada devletin 90 yıldır yapadığı şeyin hesabını eğer hükümetin suçu olarak görüyorsan buda senin yanlışındır.Siz bunun hesabını kitleri bu hale getiren zamanın solcu ve sosyalist devlet adamlarına sorun.
Yaa sizin mantıktan gidelim 3000 kişi çalışlırken özelleştirilen şeker fabrikalarında bugün 300 işçi çalışmakta ve toplam çıktı miktarı eşit.peki siz bana anlatabilirmisiniz bu kadar işçi orada ne yapıyormuş?
Sığ sosyalist mantıkla bir yere gidilemez ne yazıkki.Hele ekonomide kapitalizm nasıl bir belaysa sosyalizm ondanda beter zaten görmekteyiz dünyada sosyalist mantıklı birtane bile büyük devlet yok.
|
eskiden abonman parası vardı ama o abonman parası kadar konusabiliyordum. diyelimki 100 kontorluk mecbur konusmak zorundaydım ozaman verdigim parayı kullanmış oluyordum.
şimdi ise hiç konusmasan geliyor artı konusursan abonmandanda fazla geliyor?
bilmem anlatabildimmi