Alıntı:
galevera Nickli Üyeden Alıntı
abicim istisnalar kaideyi bozmaz yani sizin tek olmaniz genelleme yapmamiza engel olmaz..
sonucta cogunluk neyse genelleme yapmak dogrudur.. Bakiniz sizde bu konuda milli görüscü arkadaslari elestirmissiniz bu nedenle..
siz davanin icindesiniz bizden daha bir vakifsiniz duruma.. Malesef gencler cok heyacanli ve bu heyacanlari onlara yanlis söylem ve eylemlere neden oluyor..
Bu ülkedeki her musibeti basbakandan ve ak partiden bilirken menfi gelismeler görmezden geliyor..
Sonucta bizde mgv lere gittik, bizde refah partisi günlerini yasadik ancak o zaman böyle bir ikilem olmadigi icin hak ve batil kavramini biraz olsun anlayabiliyorduk ancak 28 subat süreciyle bir ayrilma olmustur ve bu ayrismayi nedense gelenekciler hala daha sindirememis ve sucu ak partiye atarak isin icinden cikmistir..
eger bir ayrisma, bir fikir degisikligi, bir yol degisikligi olduysa herkes özelestiri yapmalidir!
|
ben milli görüş forumda da yanlşı gördüğüm şeyleir eleştiriyorum.
Gençleri eleştirmişsiniz bu konuda demişsin iyi de aynı şey burda da var.
yani tüm camialarda her çeşit insan olabilir.
Katılımcıların, seçmenlerin, sempatizanların yorumlarına kızıp camiaları genellemek yanlış olur diyorum bunu burda da diyorum milli görüş forumda da diyorum, demeye de devam edeceğim.
Her olumsuzluğu akpden bilene de itiraz ediyorum "milli görüşçü bir ergenekon aşığı" diyene de itiraz ediyorum.
Genellemeyi kim yaparsa yanlıştır sonuç olarak.
Fakat ayrılma konusunda eleştiri yapmaları haklarına sizlerin de saygı duymanız gerekir.
(menfi gelişmeler... cümlenizi müspet gelişmeler olarak düzeltmeniz gerekir)