Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-16-2010, 01:04   #100
Kullanıcı Adı
Mavera
zaten benim bu konuda ilk mesajlarimi okursaniz bu konuya nasil tepki koydugumu görürsünüz..
milli görüsü elestirebilirim, milli görüsü tenkid edebilirim ama milli görüsü, ergenokoncularla esdeger görmem, milli görüsü ergenekoncu görmem demek en basta kendi ailemi ergenekoncu ilan etmem demekdir..
kaldiki ak partinin icinde bile ergenekona bulasanlar, ergenokondan yargilananlar var o acidan genelleme yapmak yanlistir..
aslinda ben ci, cu ekleriyle biten ayrisma iceren gruplara bile karsiyim simdi benim abim erbakan hocayi seviyor, ben erdogani simdi biz bu nedenle birbirimizi yiyelim, bogaz bogazami gelelim..
biz sabaha kadar konusuyoruz ama birbirimizi ikna edemiyoruz ama sonucta o benim kardesim ve böyle kücük ayrintilar yüzünden dolayi ne ben onu kardeslikten reddedebilirim nede o beni silebilir..
bu noktadan suraya varacagim cogu milli görüscü arkadas bizi hain ilan ediyor, isbirlikci ilan ediyor, yahudi usagi ilan ediyor sucumuz ne ak partili olmak, sucumuz ne erdogani sevmek, sucumuz ne ülkemiz icin hayirlisini istemek..
ve bunu yaparkende dini argümanlari kullanip olayi hep hak, batil boyutuna cekiyor bizi alenen batil ilan ediyor sonucta bizlerde insaniz, bizde bülent arinc, tayyib erdogan gibi sabir yokki görmezden gelelim, umursamayalim..
bizde kendimizce elestirileri cevapliyor, karsi tezler sunuyoruz ama aldigimiz cevaplar hep ayni, hepsi ezberlenmis söylemler...

birde menfi ile müspet arasinda ne fark var onu anlayamadim ;)
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla