04-16-2010, 12:45
|
|
|
AK Partiliyim diye gözüküpte, dindar insanlarla beraber yaşayıpta nerde olursa olsun ister forumda ister dışarda bir sulh adacığı olacağına dtp adacığı gibi olanları şiddetle kınıyorum ! eğer bu yorumumu silerseniz ben bu forumu bırakacağım.. ne üslup bilen ne bir birikimi olan sadece kirlilik yaratmaktan başka birşey yapmayan çocukların şu iğrenç yorumları duruyorsa bu forumda ben durmam kardeşim işim olmaz böyle yerlerde.. bu hasta kafalara göre polis kendisine taşla molotofla saldıran gözü dönmüş insanlıkla bir alakası olmayan kahpelere karşı sadece kalkanıyla durmalıdır eğer sinirlenirde karşı atak yapar can yakarsa hemen dtp ağzıyla taraf gazetesi gibi 'polis çocuğun kafasını parçaladı' diye yeri göğü inletecekler..hiç zerre o polislerin derdiyle dertlenmeyecekler ve bunlara birşey yapılmayacak ! yazık o musibet gördüğüm mhp bile buna müsade etmez !!
Sulh adacığı değil DTP adacığı olan zevatlara bir hatırlatma yapıyorum.. yapıyorumki taa en baştan beri gördüğüm aramızda hiç yeri olmaması gerekenlerin Türk polisine devletine ne iğrenç ne hastalıklı benzetmeler yaptıklarını daha iyi objektif görülsün !!!
İşte gazzede yaşananlardan bir kaç kesit işte konuya yazılan suçlamalar;

|
|
|