Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı
Sanırım ya ben anlatmak istediğimi tam anlatamadım, yda siz beni anlamadınız. Benim kastetmek istediğim yapılan şiddeti övmek yada onu haklı çıkarma çabası değildir, elbet bizde istemeyiz bu hal ve hareketleri sadece akadaşım konuya duyarlı yaklaşalım demiş, bende buna örnek olarak verdim. Otobüs olayında sivil vatandaşlara zarar verilmesi yada devletin malına zarar verilmesi hiç bir haklı davayı haklı gösteremez, nitekim insaların gözünde değer düşmesine sebep olur, ki olduda...
Vesselam...
|
Ben sizin ne anlatmak istediğinizi anladım,yorumum tamami ile size ithaf değildi genel anlamdaydı.
Hepsi birbirine zincirli bir konu. Konuda Ahmet Türk'e vurulan yumruğun normal olduğuna yakın yorumlar görüyorum. Unnamed arkadaşımızın da bahsettiği o molotof olayının gerekçesi,Ahmet Türk'e vurulan yumruk idi. Ahmet Türk'e vurulan yumrukla ülke kurtarılmadı. Ne atılan molotofları normal gösterme gibi bi derdim var ne de ahmet türk'ü savunma. Asla da öyle bi niyetim omaz. Benim anlatmak istediğim şey,terör sorununu yanlış yol ile çözmeye çalıştığımız için düğüm daha kör hale geliyor. Taş atan çocuklaır içeri atarak ülke kurtarılmaz terör sorunu çözülmez.
Burada öz eleştiri şart, bu da bizim acizliğimizden kaynaklanıyor. Taş atan çocuğu içeri atıyoruz ya arkası nerede bunun? Sorun çocukla çözülmüyor. Aksine 10 yıl sonrası için yeni dağa çıkacak teröristler yetiştiriyoruz!