Alıntı:
yeahh Nickli Üyeden Alıntı
Liberal ekonomi politikaları azıpta sosyal devlet anlayışını yemezse sorun yok zaten, dedim ya belli kalıplara sokmayalım diye.Çünkü liberal anlayış kamuyu yok sayar,kâr güdülmediği için gereksiz organları lağvedelim parasına konalım der.Dili yok tabi böyle demez ama şu ana kadar böyle uygulanmıştır ne yazıkki.Neyse konuyu bulandırmak haddimize değil ama komünizm ne yazıkki anıldığında akla sadece "dinsiz solcu gomünüstler" repliğini getiriyor çok üzücü.Benim dedemi 40 sene önce komünüst camiye gidiyor diye gösterirlermiş rahmetliyi,ortak payda maneviyatsa hangi kalıbı benimsediğiniz önemli değildir.Adam sosyalizm fikirlerini seviyordur,bırakın savunsun.Eski turşucuları mı özlediniz anlamıyorum ki onlar mı gelsin  Gerçi sırf bende muhalifim ve belli kalıba sokmuyorum kendimi diye turşucu ilan edilmiştim ama neyse.. :|
|
şimdi arkadaşım: komünizmin ekomomik fikirlerini savunup dine karşı milliyete karşı fikirlerini savunmayan adam komünist olmaz ki. başka birşey olur. tıpkı şöyle ben müslümanım ama kuranın bir suresini red ediyorum diğer sureleri benimsiyorum müslüman olurmuyum olmam.
komünizme dinsiz gözüyle bakanlarda haklıdır. çünkü kominizmin temelinde bu vardır. sınıfsız bir toplum oluşturmak. topraklarımız tüm dünya halkımız tüm insanlar. bu insanlar birbiri gibi olacak. toplumları farklı kılan unsurlar ( milliyet, din) komünizmin amacına terstir. bu ayrımı çoğu kimse göremiyor sonrada ben komünistim diyorlar. novekte bunlardan biri. namaz kılıyorum diyor aynı zamanda ben komünistim diyor. ordada mantık hatası var.