Alıntı:
sarar Nickli Üyeden Alıntı
Örtünmenin Sadece Çarşafla Olması Gerekmiyormu?? Hem Dikkat Çekmiyor, Hemde Heryeri Kapatıyor Türbanların çoğu renkli renkli Dikkat Çekiyor Ve Takanların Çoğunun Vücut Hatları Gözüküyor ??
|
2 ihtimal var ya erkeksiniz ya da çarşaflı bi bayansınız.Eğer erkekseniz hepimizin yaptığı gibi yorum yapacaksınız tabi, ama böyle kesin bir söylemde bulunmanız saçma.Dinimizin onlarca gereği varken bu konuya ne yazıkki yasaklar yüzünden takıldık,takıldıkça da abarttık.Baş örtülü olsa ne olur,türbanlı olsa ne olur çarşaflı olsa ne olur.Allah için bir iş yapmak önemli olan,benim akrabalarımın hepsi açık,çalışıyorlar 5 vakit namazlarını da kılarlar iş yüzünden kaçırdıklarının da kazasını kılıyorlar ve hiç de manevi anlamda rahatsızlık duyduklarını sanmıyorum.Böyle takıntılar yüzünden namazdan oruçtan bi haber türbanlı gençler yetiştiriyor cahil aileler.Madem Allah'ın emri diye bu yola sokuyorsun önce bi dinin esaslarını öğret şu bayana be adam.(genelleme yapmıyorum sadece etrafımda gördüğüm ve eleştirdiğimiz kişileri kapsıyor dediklerim)