04-25-2010, 12:35
|
|
|
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı
yazımı dikkatli oku. 14 saat açık olan işyeri yok denecek kadar az dedim, yok demedim. mutlaka vardır, 24 saat açık olan yerler de vardır, ama bunların sayıları sınırlıdır. zorunlu eğitim var, çocuklar zaten 6 saatini okulda geçiriyor, 8 saat uyuduğunu hesaplasak geriye 10 saat kalıyor. 14 saat çalışan çocuklar yok mu? mutlaka vardır, sayıları sınırlıdır. çalıştırılmamalıdırlar, aileleri çocuklarına gereken önlemleri vermeli, işverenler de insaflı olmalı. siz ne kadar yasa koyarsanız koyun işveren çalıştırdıktan sonra, çocuk ve ailesi ses çıkarmadıktan sonra bunun önüne geçemezsiniz..
bu arada gaflet içinde olduğumu söylemişsin bunu senden duymak ilginç (: zira savunduğun adamların ne tür kişiler olduğunu belgelerle ipatladım sana, hala gaflet uykusundasın. çocuklara cinsel istismardan bahsediyorsun ama samimi değilsin, senin Stalin'in 1 numaralı sapıktı, çocuklara sürekli tecavüz etti. sadece kendisi değil ordusu da öyle. ne demek 2 milyon kadına tecavüz etmek? bu bir rekor olsa gerek..
ayrıca nazım hikmet'in. senin adamın.. o da 1 numaralı sapık 3 yaşındaki oğlunu ve hasta karısını yni şerefini namusunu bırakıp namussuzluk yapmaya başka bir ülkeye gidiyor.. ne büyük adam dimi samimi değilsin tecavüzden bahsediyorsun ama senin adamların sapık. neyse gaflet uykusundan uyanman için, senin için, Allah'a dua edecem..
|
bana illada komunistlerinm yaptıklarından ornekler vericeksin.
şuanda yanı başımızda ırakta halen tecavüz ediliyor amerikalı kapitalistler tarafından . buna ne diyceksin iyi niyetli oldugundan suphem var.
bu arada çok meark ediyorum baban yada sen ne iş yapıyorsun?
kendi işinmi yoksa maaşlımı çalışıyorsun ? yada ailen için soruyorum.
Konu novek tarafından (04-25-2010 Saat 12:44 ) değiştirilmiştir..
|
|
|