Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2010, 23:27   #13
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Burdaki SONUÇTA.... ne demektir? neyi ima ediyorsunuz? onlarla hükümet yaptı bdp ile ittifak da normaldir demek değil mi bu yazınız. Nedir burdaki İMA?

Lütfen yazdıklarınıza dikkat edin.
siz okuduklarınızı bir kere daha okuyun.Oradaki sonuçtadan kastım bu tür koalisyonların ve birlikteliklerin duyguları bir kenara bırakıp düşünürsek siyaseten meşru ve yapılabilir birliktelikler olduğudur.

Alıntı:
"Saadetin tutumunu, hoşgörüsüzlüğünü,ve iftiralarını....."

Bu mudur fikir beyan etmek sayın unnamed?
evet fikir beyan etmek tam olarak budur.Bunlar benim düşüncelerim ve devamında yazdıklarımı okuyormusunuz?

Alıntı:
ala saadetin tutumundan şikayetci oluyor arkadaşımız. Ve "tansu çillerle, chp ile hükümet yaptıysa bdp ile de ittifak yapabilir, normaldir" imasında bulunuyor.
siz anlaşılan yazıyı en başından tam oalrak okumadınız.Ve akıncı yazdıysa kesin saadete karşı birşey yazmıştır psikolojisiyle yaklaşmışsınız olaya.Sonrada gerçeği fark edince yazının tümünden alıntıalr yaparak üzerime oynamaya kalkıyorsunuz.Ben normaldir demedim.eğer olaya mantıken yaklaşacaksak ve duygularımızı bir kernara bırakacaksak bu yapılanların siyasi olarak meşrudur diyorum.Ama ikinci paragrafta asıl düşüncelerimi belirttim.