Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-13-2010, 01:12   #27
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abicim bende sizin yazınızda ima ararım o zaman, öncelikle Ülke'ninde kendi çıkarlarını düşünmesi lazımdır, olayı proveke etmek amaçlı nerde kaldı one minute denirse, olay başka taraflara meyil eder. Hükümet hiçbirzaman Filistin davasına yabancı kalmamıştır, gerek görülürse tekrardan Filistin için elinden geleni yapar.
Sevgili unnamed:

Hay hay ima arayabilirsiniz, aradığınız imayı söylerseniz ben size yardımcı olurum.

Filistin davasına yabancı kalmıştır diyen var mı?

onu munite olayında ben tam destek vermedim mi? başbakanı alkışlamadım mı? bunu da forumda defalarca yazmadım mı?

O zaman nasıl destek vermiş alkışlamışsak bu sefer bu konuda yanlış yapılmıştır diyoruz.

demeyelim mi?

Yanlış yapılmamış mıdır?

Hayır yanlış yapılmamıştır diyorsanız buyrun deyin ama biz yanlış yapıldığını düşünüyoruz, tüm filistinliler gibi!

Şu ülkenin kendi çıkarlarını düşünmesi lazım laflarına acaip gıcık oluyorum, one munite derken ülkenin çıkarlarını niye düşünmedik?

yapmayın lütfen.

Eğriye eğri doğruya doğru diyelim.

one munite derken o kadar sert tepkiyi gösterirken bu ülkenin çıkarlarını düşünmediyse varsın şimdi de düşünmeseydik!

Yok o zaman düşünmüş ve onu gene yapmışsak demek ki böyle şeylerin ülkeye zararı yokmuş.

ben ikincisi olduğunu düşünüyorum, yani böyle şeylerin ülkenin zararına olmadığını düşünüyorum.

Asıl ülke böyle şahsiyetli politikalar yürütülürse fayda görür, gerektiği zaman one munite diyeceksiniz veto da edeceksiniz.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır