Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-20-2010, 05:09   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Programı az biraz izledim (chpli olunca hepsi izlenmiyor doğal olarak),fotoda sağda bulunan (baykal istifasını sununca ''yapma başkan'' diye hüngür hüngür ağlayan) sakallı ve diğerlerinin din ile ilgili konuşmaları çok komikti ve aynı düşüncedelerdi.

Neymiş efendim ''herkesin dini kendineymiş'',neymiş ''dini siyasete alet etmemelilermiş''.
İyi hoşta,afiş afiş ''dinde bizim'' diye giden baykalın fotoları ne ayak ?
Veya başörtülülere rozet takmalar ?
Neymiş ''kim daha iyi islamı biliyor hadi görelim'' miş.Sanki sidik yarıştırıyorlar,burada bilgin olarak kılıçdaroğlunu österiyorlar.Eğer seçimlerde başarısız olursa dede olmaya kalksın,böyle bir yetki elindeymiş kendisinin

Neymiş ''dindar bir cumhurbaşkanı söylemi hoş değil''miş miş,azınlıklara diğer dinlere mensup kişilere saygısızlıkmış.Ağzım açık kaldı bunları duyunca.Neresinde saygısızlık var çözemedim.Ülkemize yerleşenler veya ülke vatandaşı olup başka dini seçenler,müslümanların yoğunlukta olduğu bir ülkede yaşadığının farkında oldukları için,dindar bir cumhurbaşkanı ve bu tür söylemleri hoş karşılamaları lazım.Onları hoş tutmak için bu tür söylemlerden kaçınmak asıl kendimize saygısızlık olur.Rahatsızlık ise söz konusu dahi olmaz olamaz,sonuçta baskı yok bir şey yok.

Bunlar ''dini siyasete karıştırmamak'' bahanesiyle ve ''herkesin inanacı kendisine'' düşüncesiyle ve diğer dinlere mensup kişileri düşünerek başörtüsünü özgürleştirmezler.Eskiden olduğu gibi ezanı da susturmaya çalışırlar.Bu kabasakallardan herşey beklenir.

Ayrıca,yayında 2 kişi kılıçdaroğlunu 2 kişi baykalı savunuyordu.Dinle ilgili ortak görüş sergilediler.Diğer ortak görüşleri Hükümetimizin kürt açılımıyla ilgiliydi.Neymiş efendim bu böyle olmazmış,baykalın zamanında hazırladığı rapor ciddiye alınsaymış 30 bin kişi ölmeyecekmiş!..Vay canına sayın seyirciler diyiverdim bir an.Baykal neymişte haberimiz yokmuş gerçektende.

Neymiş belediye başkanları tutuklanmış böyle açılım mı olurmuş ? İplerin koptuğu an.Kısacası demek istiyorlar ki ''Biz KCK (Kürdistan Topluluklar Birliği) operasyonlarına karşıyız'' Varın gerisini siz düşünün.

Bu arada,yayına katılan prof.dr. süheyl batun'da chp'ye katılacağını açıkladı.Kılıçdaroğlunun yanında tabi ki...Sivri dillidir ama chp li olduğu için tabi boş insandır.