06-07-2010, 12:53
|
|
|

doğrudur ben iyi niyetli değilim.
sizler iyi niyetli güzel insanlarsınız, kartel medyası şehitlerimize "ölü" deyince kıyameti koparan lanet yağdıran, dini hassasiyetleri kabaran insanlar; kartel medyasının yaptığını ZAMAN ve STV yapınca ve ben bunu eleştirince, dini hassasiyetleriniz gereği zaman ve stv ye tepki vereceğinize kalkıp beni "iyi niyetli" olmamakla, provokatör olmakla suçluyorsunuz..! sizin hassasiyetiniz şehitlik veya dini konular değil, sizin niyetiniz başka. sizin niyetiniz "iyi niyet!" maşşşallah.
gülen cemaati israile karşı "müspet" davranılması gerektiğini söylüyor. şiddete hepimiz karşıyız yalnız bu müspet tutum ne hikmetse İran'a ve kendilerince radikal olan bazı islami örgütlere gösterilmiyor. Gülen'in İran konusundaki düşüncelerini görünce hayal kırıklığına uğradım. nerdeyse "Allah İran'ın belasını versin" diyecek. böylesine güzel düşünen, böylesine nazik, ince bir cemaat liderinin; ateistlere, yahudilere "müspet" davranılması gerektiğini söyleyen Hocaefendinin İran konusundaki bu sert tutumunu anlayamıyorum. bunu cemaate mensup kardeşlerimle tartışınca da sağlıklı, doyurucu bilgiler alamıyorum.. tabi iyi niyetli olsaydım bunları merak edip araştırma gereği duymazdım? cemaatin yaptığı herşeyi sorgulamadan, düşünmeden kabul etmek eğer iyi niyetlikse kusura bakmayın ben iyi niyetli değilim..
ve son olarak hiç kusura bakmayın, ben kalkıp da tüm dünyanın lanet ettiği saldırı için, neredeyse tüm ülke liderlerinin eleştirdiği İsrail için hocaefendinin kalkıp "türkiye israil'den izin almalıydı" sözüne alkış tutamam..!! çünkü iyi niyetli değilim sizin deyiminizle..! hocaefendinin bu sözleri malesef ülkemize israil konusunda avantaj kaybettirdi. israil bu sözleri çok iyi kullanıyor dünya medyasında..
bir zaman gazetesi abonesiyim, cemaatte de hatrı sayılır yerimiz var. arkadaşlarla birlikte maddi manevi destek veriyoruz hocaefendinin cemaatine. şimdi cemaate bağlı yurda gidecem. 12 gün boyunca yokum. cemaatin dersanelerinde üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere ücretsiz olarak özel dersler verecem. onlarla yatıp onlarla kalkacam. sanırım bu durum benim "iyi niyetli" olmamamdan kaynaklanıyor? aslında ben bir provokatörüm de..!!
|
|
|