Alıntı:
AK_Türk Nickli Üyeden Alıntı
Peygamber efendimiz buyuruyor, bir yanlış görürsen elinle değiştir, eğer yapamıyorsan dilinle değiştir, eğer bunuda yapamıyorsan kalbinle buğz et.
Hocaefendi bunların hiç birini yapmayıp bide karşısında yer aldı.
Orada şehit edilen okadar kişiye en azından acıyıp kalbiyle buğz ederdi, fakat bunu bile yapmadı.
Valla ne diyim, inanmak istemiyorum ama gerçek...
|
Fethullah Gülen hocaefendi hakkında su-i zan etmeyiniz. Fethullah Gülen'in, İsrail'in yaptığı katliamı onaylar bir tek sözü yoktur. Fethullah Gülen, eğer amaç Gazze'ye yardımsa - ki amaç budur -, yapılacak insani yardımların İsrail'den izin alınarak yapılmasını söylemektedir. İsrail, Gazze'ye yapılan insani yardımların Gazze Ambargosunu deldirmeden başka yerlerden ulaşımına izin vermektedir.
Eğer amaç Gazze'ye yardım ve oradaki mağdur halkın ihtiyaçlarını gidermekse Fethulllah Gülen haklıdır; ama eğer amaç ben İsrail'e gününü gösteririm ve ne yapar eder ambargoyu delerim ise Fethullah Gülen haksızdır. Bence öncelikli amaç Gazze'de yaşayan masum Filistin Halkının ihtiyaçlarını karşılamak olmalıdır. Gazze Ambargosu ise zaman içinde ortadan kaldırılacaktır inşaallah.
Konu Cihannur tarafından (06-11-2010 Saat 23:06 ) değiştirilmiştir..
|