Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2010, 19:33   #28
Kullanıcı Adı
Jurnal
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Filistin'de israil işgalci konumunda tamam ama O BÖLGENİN KONTROLÜDE İSRAİL'İN ELİNDE ! O yüzden israil'dende yardım konvoylarına ilişilmemesi için onay alınması daha isabetli olurdu. Bunun neresi yanlış siyonistler tüm dünyaya kan kusturuyor insanlığı vuruyorlar lobileriyle süper devletlerde bile gizliden egemenlikleri dünya üzerinde var ve sen bunların egemen olduğu bir bölgeye giriyorsun!!! Onlar herşeyi aleyhlerinde sanacak kadar hastalıklı kişiler, çocuk kanı ile tatmin olan, sivil yerleri bırak gazzedeki hastaneleri bile enkaza çeviren vuran savaş suçları işleyen bir millet, sen bu canavarların olduğu bölgeye giriyorsun ve Filistinlilereyardım için, elbette israil yetkililileri ilede diplomatik temas kurulsa daha isabetli olmazmıydı işte sonuçu gördük.

Üstad Kadir Mısıroğlu demişki "İki evli insan zina yaptığı için arayıp üzüntünü ifade ediyorsun da, Gazze yolunda şehit olanların ailelerini arayıp baş sağlığı diledin mi?"... SEN DİLEMEDİĞİNİ NEREDEN BİLİYORSUN ZAMAN GAZETESİNDE STV'DE GÖRDÜK TAZİYELERİ, elbet aramıştırda...baykal'ın zina işi için aranmasa idi o komplo bu hizmet cemaatinede silinmesi zor çamurlar bırakacaktı üstlerinde..Azıcık izan sahibi akıl sahibi bilgi sahibi olunda ondan sonra islam hizmetkarı önderlerine çamur atın böyle yarım yamalak protesto edin ! siz kimsiniz asıl ?

Bülent Arınç meseleyi doğru anlayan birisi ve bak ne diyor;

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=293041

Bu konuyu kaldırın lütfen ve bu konuyu açan şahıs hakkında inceleme başlatınız ! Yüzlerce can düşmanımız varken birde izansız paranoyaklarla uğraşmayalım.

Beni mi incelemeye aliyorsunuz ? Paranoyakmiyim ben?... Olsun be kardesim, Elhamdulillah ben boyle de huzurluyum... Benim kimseye camur atma gibi bir derdim yok. Dogrulari konusmak camur atmak degildir. Kim olursa, hangi dusunce olursa olsun (Bulent Arinc´in desteklemesi beni ilgilendirmez), ben Hakk´i tutar kaldiririm...

Ayrica, o bolge Israil kontorlunde degil, Israil isgali altindadir. Arada cok fark var!.. Ve Gazze hala bagimsizdir!..
Jurnal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla