Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-14-2010, 14:12   #76
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Barışcan Arkadaşım ben yazının tersten torumlamaya başlayacağım .

180 darbesi sonrası 1981- yılında Diyarbakır cezaevinde gerçektende ağır işgence gören insanlar bizler kürt olduğumuz için ağır işgence ve muamelelere maruz kaldık diyerekten PKK'ya katıldı diyoruz .

PKK 1984'de ilk silahlı eylemine başladı . Ne yaptı PKK adını duyurmak için gitti doğuda ve güneyanadoluda kürt köylerini basıp çoluk çocuk kim varsa katletti hatta hiç unutmam o köylerden kızları dağa kaldırıp tecavüz edip sonra öldürüp dağda kurda kuşa yem ettiler .

Jitemden bahsediyoruz evet jitem bazı faili mechul cinayetlere imza atmıştır fakat bölge insanının işlediği faili mechul cinayetleride Jiteme yamayaraktan bir sonuca gitmek çok haksızca olur . Alıntı yaptığın cinayetinde Jitem tarafından yapıldığı kesinleşmiş değildir eğer kesinleşmişse bize bunu kaynak göstererek ispat edebilirmisin ?

Hiçbir terör örgütü askeri güçle baskı altına girmediği sürece tasviye edilemez . Hele PKK HİÇ TASVİYE EDİLEMEZ
EZEL sen jitemin varlığına inanıyormusun desem düşünmeden evet inanıyorum dersin.Ama tsk ve genelkurmay başkanlığı jitem diye bir kurum yok diyor inkar ettikleri kurum hakkında ben kişisel olarak hiçbirşey yapamam

Bu siteye bakmanı öneririm.

http://www.kontrgerilla.com/index.asp

Bazı yorumlardan uzak durucam pkk sempatizanı görünümünde olmamak adına.

Beni köyümden çıkaran devlet mi haksız yoksa devlete bu durumu gerektiren teröristlermi? diye sorsam cevabın ne olurdu. merak ediyorum doğrusu?

Doğudaki faili mechullerin bazılarını jitem yapmadı hemen hepsini jitem yaptı o zaman jitem demzdik biz derin devlet veya özel harekat derdik.İsmi önemli değil ne yaptıkları önemli.

90 yılından itibaren olaylar arttı Rahmetli turgut özalın federasyon hayali vardı ve bu federasyonun terörü kökten çözecek güçlü bir çözüm gibi görünüyordu.

hiç unutmam 93 nisan'ına kadar çözümler için çaba sarfediliyordu genel af bile düşünülüyordu ama ne oldu nisanda turgut özal ÖLDÜRÜLDÜ. mayıs ta silahsız olan 33 askeri katlettiler sonrası ateşkesler kaldırlıp topyekun savaşa başlandı ve faili mechuller bu dönemde artmaya başladı.

tavsiye ettiğim siteye bakıp kafana takılanları tekrar sormanı beklerim.
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla