Alıntı:
Galevera Nickli Üyeden Alıntı
etö bitirildi mi? peki sunu söyleyim kararli bir hükümet, cesur bir savci olmasa su anda onlar iceride olurmuydu!..
bu arada askerin bu tutuklamalardan, gözaltilardan pekte memnun oldugunu söyleyemeyiz yani bana göre askeri anlamda bir destek yok!
|
Kardeşim ne diyorsun cesur savcılar olmasaydı etö mensupları içerde olurmuydu diyorsun şimdi savcı bu örgüt mensuplarını bizzat gidip kendisimi içeri tıkıyor yoksa beraberinde silahlı polis ile gidip polislermi adamları içeri tıkıyor ? Sonra içeri alınanlar çokmu memnun bu barışçıl çözümden !!!
Burda askerin destek verip vermesini konuşmuyoruz hadi diyorum o cesur savcılar gitsinde Kuzey Iraktaki teröristleride teslim alsın diyoruz yapabiliyorlarmı Savcılar KCK yapılanmasına mensup kişileride içeri aldı ertesi gün Osman Baydemir çıktı şerefsiz diye hakaretler yağdırdı bu barışçıl çözüm ise iki tarafında memnun ve razı olduğu bir çözüm olması gerekir ama görüyoruzki her iki olaydada 2 taraf razı değildir sizler olduğunu söyleyebilirmisiniz ?
Alıntı:
barışcan Nickli Üyeden Alıntı
Konuya başka bir yönden bakarsak;
Bir hasta adam düşünün acilen hastaneye kaldırılıyor ve teşhis konulmadan tedaviye başlanıyor hemen ameliyat narkoz veriliyor kalp masajları yapılıyor hasta kurtarılmaya çalışılıyor iyi de hastanın neyi var diyen yok ne yapalım diyen yok klasiik kurtarma AMELİYAT!!!
Sİz hastanın nesi olduğu bilmeden tedavisinin nasıl olcagına karar vermeden istediğiniz kadar ameliyat yapın adamın çabuk ölmesinden başka bişey yapamazsınız.
Önce hasta tedavi edilir hastalığı teşhis edilir gerektiği takdirde AMELİYAT edilir.
Başka bir konudan bakalım tekrar Psikoloğa gidiyoruz sorunlarımızı anlatıyoruz psikolog care arıyor ve sorunu nerde olduğunu aramaya çalısıyor çocukluğumuza veya geçmişimizi soruyor yani sorunu geçmişte yaşadıklarımızda aramaya çalışıyor.
Geçmişte olanlar nasıl bugündeki sorunlarımıza etkisi varsa günümüzdeki terör belası da bunun gibidir geçmişimizde olan sorunlar terörü beslediğini söylüyoruz ve bunun çözümüne yönelik adımların atılmasını bekliyoruz siz hala terör silahla biter diyorsunuz iyi de kardeşim önce bir tedavi ve teshis belirleyin sonra ameliyata başlayın yok diyorsunuz illa ameliyatla bu işi çözeceğiz.
|
Sizce ameliyat ne zaman gerekli olur ?
Alıntı:
barışcan Nickli Üyeden Alıntı
EZEL sen jitemin varlığına inanıyormusun desem düşünmeden evet inanıyorum dersin.Ama tsk ve genelkurmay başkanlığı jitem diye bir kurum yok diyor inkar ettikleri kurum hakkında ben kişisel olarak hiçbirşey yapamam
Bu siteye bakmanı öneririm.
http://www.kontrgerilla.com/index.asp
Bazı yorumlardan uzak durucam pkk sempatizanı görünümünde olmamak adına.
Beni köyümden çıkaran devlet mi haksız yoksa devlete bu durumu gerektiren teröristlermi? diye sorsam cevabın ne olurdu. merak ediyorum doğrusu?
Doğudaki faili mechullerin bazılarını jitem yapmadı hemen hepsini jitem yaptı o zaman jitem demzdik biz derin devlet veya özel harekat derdik.İsmi önemli değil ne yaptıkları önemli.
90 yılından itibaren olaylar arttı Rahmetli turgut özalın federasyon hayali vardı ve bu federasyonun terörü kökten çözecek güçlü bir çözüm gibi görünüyordu.
hiç unutmam 93 nisan'ına kadar çözümler için çaba sarfediliyordu genel af bile düşünülüyordu ama ne oldu nisanda turgut özal ÖLDÜRÜLDÜ. mayıs ta silahsız olan 33 askeri katlettiler sonrası ateşkesler kaldırlıp topyekun savaşa başlandı ve faili mechuller bu dönemde artmaya başladı.
tavsiye ettiğim siteye bakıp kafana takılanları tekrar sormanı beklerim.
|
Jitem veya Özel harp dairesi olmasaydı PKK bitecekmiydi ? 1984 PKk'nın kanlı eylemlere başlamasının sebebi Jitemmiydi ?