Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-15-2010, 09:42   #1
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Silah doğrultan kim ? PKK'mı Ordumu ? Eğer PKK ise PKK kürt halkına silah doğrulmadımı ? Doğrulttuysa senin mantığına göre kürt halkınında onlara çiçek uzatması beklenmemesi gerekmiyormu ? Eğer silah doğrultan PKK değilse Orduysa o zaman Pkk nın sadece orduya silah doğrulması gerekmiyormu ? Neden kürt halkınada silah doğrulttu PKK ?
pkk kürt halkının hakını savunmuyorki bunu anlayamıyormusun türkiyeyi zayıflatmak adına herşeyi yapar hakkını savunduğu kürtleri öldürmeyi bile pkk üst yöneticilerinden kaç tanesi kürt saysana neden kürtlerins sadece % 10 destek veriyor bunlara toplamda.aynı klasik sözler herkesin bildiğini neden anlamak ,istemiyorsun.

Doğru aslında PKK'nın hiç suçu yok değilmi ?Suç devletin değilmi ?

burda münazara yapıyoruz hemen parlamana gerek yok burda barış grubu oldğumuz için tezimi sunuyorum.neden bu kadar uçuyorsun anlayamıyorum. senin yerinde olsaydım pkk yüzlerce hatasını sayardım.münazara konusu kim suclu veya sucsuz değilki?

PKK'ya sonradan PKK'nın kendi farklı bir örgütmüş gibi göstererek kandrıp dağa çıkardığı insanlar PKK'nın gerçek yüzünü gördükten sonra PKK'dan kaçmak istemektedirler ama üst yönetimi ve bir kısmı değil

benim demek istediğimide bu değilmi kaçmak isteyenlere neden kucak acılmıyor?

1980 darbesi sonrası 1981 yılında cezaevlerinde işgence görenlerin biz kürt olduğumuz için ağır işgence gördüp deyipte PKK ya katılması daha sonra ise bu katılanların kürt köylerine yaptığı özelliklede PKK nın kuruluşunun ilk yıllarında adını duyurmak için yaptığı kürt köylerindeki hunharca katliamlara mantıklı bir açıklama getirin diyoruz ama cevap yok

İnsanlar anlamak istediği gibi anlarlar duymak istediğini duyarlar sizinde sorununuz bu galiba duymak istediğinizi söylememizi bekliyorsun. PKK SAVUNACAĞIM BİR TARAFI YOK NEDEN ANLAMIYORSUN PKK KÜRT HALKININ HAKINI SAVUNMUYOR Kİ İSMİNİ DUYURMAK ADINA HERKESİ ÖLDÜRÜR KÜRTLERİ BİLE YAW KARDEŞİM SEN SON ZAMANLARDA ERGENEKONU HİÇ Mİ BASINDAN TAKİP ETMİYORSUN YÜZLERCE TANINMIŞ İNSANI NEDEN ÖLDÜRDÜLER GÖZÜMDE HA PKK HA ERGENEKON İKİSİDE AYNI ŞEY SENİN SUÇLADIĞIN PKK Yİ SAVUNMA MEKANİZMASI BEN DEĞİLİM .

tutturmuşsun pkk şöyşe yaptı böyşe yaptı güzel kardeşim ne yaptığını senin gibi tv lerde izlemedim yaşadım bunları ne b...k olduklarını senden daha iyi biliyorum arkalarında amerika gibi büyük şeytan varken kolay kolay sen bişey yapamazsın dün kgtm müştesarı muammer güler röportajını yayınladım okusaydın ne demek istediğini anlardın.

İLLA LAF OLSUN DİYE BİŞEY SÖYLEME BİLGİN OLAMAYAN KONUDA FİKRİN DE OLMASIN.

yazdıklarıma tahammül edemeyenler olursa yöneticileri bildirsinler konu kapansın arkadaşlar söylüyordu inanmak istemiyordum daha birbirimizle tartışmayı bilmiyoruz.ne gerek var böyle gereksiz soytarılık yapmaya KONUMUZ MÜNAZARA ANLAMADIN MI HALA NE OLDUĞUNU ?

Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder