Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-15-2010, 14:15   #6
Kullanıcı Adı
elif zeynep
Alıntı:
rizzelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
etrafındaki bir kaç kişiyle cemaatin bayanlarını genellemeye çalışman ,senin 10 tane fakülte bitirsen bile analiz yerine zan üzerine konuştuğunun farkına varamayacağının delilidir.

bu arada sen fakültedeysen Hocaefendinin sözlerine itimat ettiğin için mi oradasın?

Hocaefendiye öfkeliysen ne işin var üniversitede?
Etrafımdaki kişilerle cemaati genellemedim, ekseriyetin anlayışı böyle dedim.. Nur sohbetlerinde "hizmet"in daha önce olduğu sık sık vurgulanır.. Siz uzayda mı yaşıyorsunuz, nerelerdesiniz siz ?!

Fakültede başörtümden asla taviz vermedim, taviz vereceğimi bilseydim, asla okumazdım.. O saniye bırakırdım

Montenegro bey, Milli Görüş camiası içinde başörtüsünü açıp okuyan var mıdır yok mudur,demogoji yapmayın burda.. Bir Milli Görüşcü başını açıyorsa, elbettki ayeti idrak edememiştir, nabza göre şerbet veren biri değilim, yanlış kişiyle muhatap oluyorsunuz (:
Bahsi geçen cemaatte kardeşlerimiz başörtüsünü çıkarıyorsa, onlarda ya ayeti idrak edememişler, nass ile sabit bir mevzuyu es geçip, gaflet içinde bulunuyorlar ;yahut da Gülen Hoca'nın "hizmet" için okumaları gerektiği düşüncesinden feyz alıyorlar ki çoğunluğu bu sebeple rahatlar..

Dikkat buyurun, Milli Görüş camiasında başını açanlar kişisel tercihtir, Nur cemaatinin de başını açanlar kişisel tercihten ziyade cemaatin başörtüsüne ,Gülen Hoca'nın başörtüsüne bakışının neticesidir.. İnşaAllah farkı görebiliyorsunuz, milli görüş yahut nur cemaatinden olsun, başörtüsünü açıp okuma gayretinde bulunmak hatadır, caiz değildir ;bir de cemaat lideri çıkıp bu sözleri söyler, "teferruat" derse, diyecek sözüm yok..

Konu elif zeynep tarafından (06-15-2010 Saat 14:36 ) değiştirilmiştir..
elif zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır