06-15-2010, 14:34
|
|
|
Alıntı:
montenegro Nickli Üyeden Alıntı
yemin ederim ki vallahide billahide gözümle gördüm parti içinde görev yapmış partiyle içli dışlı kişilerin kızlarını okula gönderdiklerini hatta etraflarına başlarını açarak okula gitmelerini telkin ettiklerini gördüm
yemin ediyorum ki gördüm
|
Efendi yalan söylüyorsunuz demedim, milli görüş camiasından olsun nur cemaatinden olsun başörtüsünü çıkarıp okumak gayretine girmek caiz değildir, bu gayrete vesile olan sözler/ telkinler ise asla kabul göremez..
Benim Gülen Hoca'yı eleştirdiğim husus budur, bir cemaat lideri başörtüsüne "teferruat" diyerek, okumalarını tercih ederim, gibi sözler nasıl söyler.. Cemaatten olan, ve Fethullah Gülen'in kitaplarıyla beslenen, onun hal ve tavırlarını ,sözlerini takip eden kardeşlerimizin başörtülerini açmalarına vesile olmaz mı ?..
Bir müslüman muhabbetle bağlandığı Hocasının sözünden tesir almaz mı, alıyorlar işte.. Cemaatin ekseriyeti bu düşüncededir, okumayı öncelik bilirler, ilm öncedir, okunmalı bu zamanda derler..
Milli Görüş camiasında başını açanlar onun bunun telkiniyle yapıyorlar diyelim, vardır elbet böyle şahıslar.. Fakat liderimiz Erbakan Hoca, bu konuda "açın" diye telkin etmiş midir, sorarım..
Bir lider yahut hoca ona muhabbetle bağlanmış talebelerine karşı sorumludur..
Anlatabiliyor muyum ?
Konu elif zeynep tarafından (06-15-2010 Saat 14:37 ) değiştirilmiştir..
|
|
|