Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-16-2010, 21:13   #16
Kullanıcı Adı
Hasan ERBEK
Alıntı:
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şuan inanki yazdığım internet kafeden youtube girilmiyor başka biryerden net'e girdiğim vakit bakacağım bu videoya..
biz fethullahçı falancı filancı değiliz, ben gördüğüm kadarıyla kim samimice hizmet ediyorsa ona bakıyorum ve destekliyorum. son 4 gün içinde 2. kitabımı bitirmek üzereyim..İlki Gülen'in Kendi İklimimiz kitabı, öbürüde peygamberimizin insan kazanma metodların diye bir kitap..bu müthiş eserleri bir sövmediğin kaldığı o gülen cemaati sayesinde okudum..ve benim gibi inan şuanda yüzlerce genç bu kitapları okuyor görsen inanamazsın.. attack yapmaya gerek yok doğru değerlendirmeler yapmaya çalışmalyız hep, özelliklede siz !
Ne sovmesi ya.Ya varya ne konustugunun farkinda degilsin.Sen istedin bende cevapladim o kadar.Benim Fetullahcilarla bir problemim yok.Ama icini disinida iyi bilirim.Her turlu aktivitesinde bulunmus birisi olarak.O kadar.Tayfa samimi olabilir ama dumen Kaptanda.Bu isi ozetleyen soz.Ne demek istedigimi anlarsan tabi.Istedigini yaz ben yazacaklarimi yazdim cevap alamayacaksin.Haydi hayirli aksamlar.
Hasan ERBEK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla