Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-26-2010, 23:07   #25
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi isme baktığında hiç yadırgamadın mı?
zaten külterlerimiz birleşmiş, bu ayrımcılığa iter gibi duruyor...
benim tercihimin bu yönde oldu...
kültür başlığı açılsın, o bölümün altında herkes kültüründen lezzetleri sunsun....
kardesim salt kürt basligi bana görede hem kürtler, hem türkler hemde diger irklar icin ayrimcilik nedenidir..
bakiniz biz yillardir "türk,kürt kardestir" naralari atiyoruz.. ben bu lafi kendi adima cok kullanmiyorum hatta hic kullanmiyorum cünkü bu bile birseyleri kanitlama derdinde oldugumuzu gösterir..
benim kürtle kardes olmama gerek yok ben kürtün ta kendisiyim, bir kürdün türkle kardes olmasina gerek o türkün ta kendisidir artik o kadar icice girmisizki..
Allah askina hangimizin ailesinde türk, kürt,cerkez birisi gelin, damat gelmedi elmanin iki yarisi degil aksine bütün elmanin ta kendisiyiz..
ama birileri cikar türk ismi üzerinden birileride kürt ismi üzerinden devamli birseyleri empoze etmeye calisirsa olay cigrindan cikarki suanki durumda budur..
acikcasi bazi kavramlarin üstünde cok duruyoruz.. ben kürt olsam ne yazar, türk olsam ne yazar Allah bana hediyelerin en güzeli Müslümanligi bagsetmisken ben neden teferruatlarla ugrasip zaman kaybedeyim ki!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla