Alıntı:
Seyda Nickli Üyeden Alıntı
Bizim okulumuzda bir exchange komisyonumuz var.. ogrenci degisim programiyla yurtdisindan turkiyeye gelen ogrencilerle cesitli aktiviteler yapi yoruz, onlarin herturlu problemleriyle ilgileniyoruz. geziler,programlar duzenliyoruz.. haliyle Turkiye'yi,Turkleri ve Islamiyet'i daha yakindan tanima imkani yakaliyorlar... gecen sene okul biterken toplantimizda bi hatira defteri dolastirdik.. bu yabanci ogrencilerin yazdiklarini gorseniz gercekten tuyleriniz diken diken olurdu.. yunan bi arkadas vardi.. yazisinin sonuna artik benim %1'im Turk demisti.. dusunun artik diger yerlerden gelen arkadaslarin yazdiklarini.. onun icin "diyalog" un onemi kesinlikle yadsinamaz bence...
|
kardesim su anda dünyanin dört bir yaninda güzel dinimizi anlatan, güzel insanlar var..onlara öyle belalti vuruluyor ki hemde din kardesleri tarafindan acikcasi bu bana cok dokunuyor..
inanin gayrimüslim yapmiyor, müslüman kardesinin yaptigini..bende gecen sene bir ukraynali arkadasimla geldim istanbula ona istanbulu gezdirdim, o güzel camiilerimizi gezdirdim cocuk o kadar hayran kaldi ki, ilk firsatta tekrar gidecegim dedi..