Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2010, 21:06   #9
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
böyle bir yorum getirilmesine üzüldüm .
yanlış anlaşıldım sanırım. 3 "en" e aynı kişileri yazmışsın ve aynı sırayla o yüzden öyle söyledim. tabiki geneli için zaten kopyala- yapıştır mümkün değil.

Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
En Aktif Üye: ....... HaArP,Feride ,Fırat,_kübra_ ,barışcan ,Ertuğrul ÖZGÜL,siyah gül 07 ,Gönülden ,,Ak-Fırtınası, AKıncı 34 ,Furkanca Bakış, .:Ay_Yıldız:. ,ALmi´, Hüdaverdi ,Minikkelebek ,Hıfz-ı lisan ,Ukbâ ,ALmi,´M--U--R--A--T ,Sukût-u_Hayal, BuRaKReiS ,Duygu'Seli~ ,rıfat gökalp, redyellow ,
cnntülfirdevs, OTTOMAN ,Adem Etyemez ,ÜMİT-AK, alperen, Cihannur, rizzelli sertkaya, Noktaların Efendisi ,akgurbetci,unnamed , uranyum,Hatice, vaktileyl, BenHu,r .::NûN::. ,Vuslata Hasret, dux ,ALmi´, Hakan Özkan, novek

En Kibar Üye: ....... HaArP,Feride ,Fırat,_kübra_ ,barışcan ,Ertuğrul ÖZGÜL,siyah gül 07 ,Gönülden ,Vuslata Hasret, AKıncı 34 ,Furkanca Bakış, .:Ay_Yıldız:. ,ALmi´, Hüdaverdi ,Minikkelebek ,Hıfz-ı lisan ,Ukbâ ,ALmi,´M--U--R--A--T ,Sukût-u_Hayal, BuRaKReiS ,Duygu'Seli~ ,rıfat gökalp, redyellow ,
cnntülfirdevs, OTTOMAN ,Adem Etyemez ,ÜMİT-AK, alperen, Cihannur, rizzelli Ak-Fırtınası, sertkaya, Noktaların Efendisi ,akgurbetci,unnamed , uranyum,Hatice, vaktileyl, ,BenHu,r .::NûN::. ,, dux ,ALmi´, Hakan Özkan, novek

En Daimi Üye: ....... HaArP,Feride ,Fırat,_kübra_ ,barışcan ,Ertuğrul ÖZGÜL,siyah gül 07 ,Gönülden ,Vuslata Hasret, AKıncı 34 ,Furkanca Bakış, .:Ay_Yıldız:. ,ALmi´, Hüdaverdi ,Minikkelebek ,Hıfz-ı lisan ,Ukbâ ,ALmi,´M--U--R--A--T ,Sukût-u_Hayal, BuRaKReiS ,Duygu'Seli~ ,rıfat gökalp, redyellow ,
cnntülfirdevs, OTTOMAN ,Adem Etyemez ,ÜMİT-AK, alperen, Cihannur, rizzelli Ak-Fırtınası, sertkaya, ,akgurbetci,unnamed , uranyum,Hatice, vaktileyl, BenHu,r .::NûN::. ,, dux ,ALmi´, Hakan Özkan, novek

ben yukarıdaki 3 en için söylemiştim. takıldım öylesine, üzülmene üzüldüm ):
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır