Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2010, 23:56   #52
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben o bayrağa Türk bayrağı gözüyle bakmam. Çünkü o bayrakta temsil edilen kan da Çanakkale de şehit olmuş Kürtlerin kanı da var !
Ben neden o zaman o bayrağa Türk bayrağı diyeyim ?
Siz öyle deyin. Hem hiç fark etmez de o bayrağın adının ne olduğu. Beni ilgilendiren o bayrağın neyi kimi temsil ettiği.

Şuan bizi öyle bir konuma getirmek istiyorsunuz ki az önce de yukarıda bunu özellikle söylediğinizden eminim , bizleri 'Kürt faşistliği' yapmakla suçkuyorsunuz aslında.
Size bunun böyle olmadıgını uzun uzun anlatamayacagım. Çünkü beni bilen , beni tanıyan aynı şekilde Fıratı , Muhammedi ve diğer arkadaşları tanıyan , bilen biliyor.

Bugüne kadar hep şunu söyledik.Bizim için Türk-kürt-laz fark etmez. Çünkü zaten zamanında kürtler bu ayrımcılık yüzünden yeterince çekmiş bir ırk. E madem yaşamışız , görmüşüz o zaman neden aynı şeyi diğer ırktan olan insanlara yapalım ?
Ya benim birçok türk , laz arkadasım var. Onlarla bir kez olsun şu türk-kürt muhabbetini açmıyoruz.
Çünkü onlar sizin gibi ''Kürtler de Türk milletine dahildir'' gibi söylemlerde bulunmuyorlar.

Son cümlenizde açıklamışsınız sözde Türklükle , Türkçülüğün ne olduğunu.

O zaman ben de kendimce yazayım buraya Türklük ve Türkçü'lüğün tanımlarını olsun bitsin ?

Bu kadar insan kürdü türkü fark etmez bangır bangır bağırıyorsa forumda , ikisinin aynı seyler oldugunu ısrarla söylüyorsa , o zaman kendi bildiğinizi az kulak arkası edin. Bu kadar insan yalan söylemez deyip ne dediğimizi anlamaya çalışın lütfen.
Şükran kesira....
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla