Konu
:
Genel tartışma
Tekil Mesaj gösterimi
07-05-2010, 23:56
#
52
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
ALmi´
Nickli Üyeden Alıntı
Ben o bayrağa Türk bayrağı gözüyle bakmam. Çünkü o bayrakta temsil edilen kan da Çanakkale de şehit olmuş Kürtlerin kanı da var !
Ben neden o zaman o bayrağa Türk bayrağı diyeyim ?
Siz öyle deyin. Hem hiç fark etmez de o bayrağın adının ne olduğu. Beni ilgilendiren o bayrağın neyi kimi temsil ettiği.
Şuan bizi öyle bir konuma getirmek istiyorsunuz ki az önce de yukarıda bunu özellikle söylediğinizden eminim , bizleri 'Kürt faşistliği' yapmakla suçkuyorsunuz aslında.
Size bunun böyle olmadıgını uzun uzun anlatamayacagım. Çünkü beni bilen , beni tanıyan aynı şekilde Fıratı , Muhammedi ve diğer arkadaşları tanıyan , bilen biliyor.
Bugüne kadar hep şunu söyledik.Bizim için Türk-kürt-laz fark etmez. Çünkü zaten zamanında kürtler bu ayrımcılık yüzünden yeterince çekmiş bir ırk. E madem yaşamışız , görmüşüz o zaman neden aynı şeyi diğer ırktan olan insanlara yapalım ?
Ya benim birçok türk , laz arkadasım var. Onlarla bir kez olsun şu türk-kürt muhabbetini açmıyoruz.
Çünkü onlar sizin gibi ''Kürtler de Türk milletine dahildir'' gibi söylemlerde bulunmuyorlar.
Son cümlenizde açıklamışsınız sözde Türklükle , Türkçülüğün ne olduğunu.
O zaman ben de kendimce yazayım buraya Türklük ve Türkçü'lüğün tanımlarını olsun bitsin ?
Bu kadar insan kürdü türkü fark etmez bangır bangır bağırıyorsa forumda , ikisinin aynı seyler oldugunu ısrarla söylüyorsa , o zaman kendi bildiğinizi az kulak arkası edin. Bu kadar insan yalan söylemez deyip ne dediğimizi anlamaya çalışın lütfen.
Şükran kesira....
El Emin
Açık Profil bilgileri
El Emin nickli üyeye özel mesaj gönderin
El Emin - Daha fazla Mesajını bul