07-06-2010, 15:18
|
|
|
Alıntı:
HaArP kardeşim, amacımız vahdet içinde kesrettir; yani birlik içinde çokluktur. Hepimiz, ülkemizin ve milletimizin birliği ve bütünlüğünde ve İslam Dininde birleşiriz; ama kendi kültürel özelliklerimizi de; yaşatıp, koruyup, gelecek nesillere aktarırız. Ben bir Türk olarak Türklüğümü yaşarım, Kürt kardeşim Kürtlüğünü yaşar, Arap kardeşim Araplığını yaşar, Laz kardeşim Lazlığını yaşar, Çerkez kardeşim Çerkezliğini yaşar. Kendi farklı kültürel özelliklerimizi yaşatmamız, bizi İslam Birliğinden, İslam Kardeşliğinden ve ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini korumaktan alıkoymaz.
|
Çok Doğrudur kardeşim... Senin ne anlatmak istediğini acizane ben anladım ve yüzdeyüz ! Katılıyorum... Lakin Diğer kardeşlerimize anlatmak için daha farklı yöntemler kullanabilirdin...
Örneğin Tarihi Alanda ''Türk Milleti'''nin nerden geldiği ve Bunun İslam Milleti olduğunu Tarihte nasıl kabul edildiğini bir sorun yaşanmadığını daha anlaşılacak şekilde anlatmanı istirham ederdim... Böylece kardeşlerimiz ''Türk-Kürt'' kelimelerinin günümüz tartışma politik algı düzeyinden anlayamadıklarınıda fark etmen gerekmez mi acizane 
|
|
|