Alıntı:
Fırat Nickli Üyeden Alıntı
Bu sözünle kandırmış olursun kürtleri, 12 eylül darbesi ile sizden alınan kürtlüğünüzü yaptığımız değişiklikle güvence altına alacak maddeler yapmadınız ki buna oy vermeyip ihanet etmiş olsunlar. Kürtleri zor durumda neden bırakıyorsunuz saçma söylemlerinizle bir mhpli yada chpli türk kardeşinizede aynı şeyi diyormusunuz. Evet demesen ihanet etmiş olursun diyor musunuz cihannur.. Her ne yapıyorsanız kürtlere mutlaka bir kulp takıyorsunuz.. Bu kadar sorunlu insanlar olmasında sizinde katkınız büyüktür bunu hiç unutmayın..
|
Söylemim saçma değidir. Söylemim çok doğrudur. 12 Eylül 1980 Askerî Darbesi Kürtleri ezmedi mi? Kürt Halkına en büyük zararı 12 Eylül 1980 Askerî Darbesi vermedi mi? Diyarbakır Askerî Cezaevinde neler yaşandığını bilmiyor musunuz? Yaşınız gençtir. 12 Eylül 1980 Askerî Darbesinden sonra Kürtlere yapılmış olan; o işkenceleri, o zulümleri, o cinayetleri görmemişsinizdir; belki de bilmiyorsunuzdur.
Demokratik Açılımla Milli Birlik ve Kardeşlik Projesinin en önemli amacı Kürt Sorununu çözmek için değil midir? Türkiye'nin demokratikleşmesi ve özgürleşmesinden en büyük faydayı göreceklerin başında Kürtler gelmiyorlar mı? Kürt Sorunu çözüme ulaşırsa Türkiye Terör Sorunundan büyük oranda kurtulmuş olmayacak mı?
Her ne yapıyorsunuz Kürtlere mutlaka bir kulp takıyorsunuz sözünüz doğru değildir. Kürtlere ne kulp takmışım Allah aşkına? Lütfen AK Parti Forum'da yazmış olduğum tüm mesajlarımı inceleyerek Kürtlere hangi kulpları taktığımı gösteriniz. Kürtlere kulp taktığıma dair hiçbir somut mesajımı gösteremezsiniz. Cihannur olarak yazmış olduğum bütün mesajlarımın arkasındayım ve yazmış olduğum tüm mesajlarımın fikrî ve hukuki sorumluluğunu kabul ediyorum.
Niye bu kadar alınganlık gösteriyorsunuz? Önemli bir mazeretleri olmadıkça Kürtlerin içinde; 12 Eylül 1980 Askerî Darbesinin 30. yıl dönümü olan 12 Eylül 2010 Referandumunda Evet oyu vermeyenler; 12 Eylül 1980 Askerî Darbesine, Diyarbakır Cezaevi İşkencelerine, Kürtlerin ana dillerinin yasaklanmasına sahip çıkmış olacaklardır ve böylelikle Kürtlüğe ve Kürt Halkına ihanet etmiş olacaklardır. Söylediğim bu kadar; açık, net ve doğrudur.
Bu kadar sorunlu insanlar olmasında sizin de katkınız büyüktür sözünüz de doğru değildir. Biz, Kürt Sorunu çözüme ulaşsın diye uğraşıyoruz. Biz, Demokratik Açılımla Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi sonucunda ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliği güçlensin ve pekişsin diye uğraşıyoruz. Biz; halkların kardeşliği için, ülkemizde demokrasi ve özgürlüğün yerleşmesi, insan haklarının gelişmesi, kişi hak ve hürriyetlerinin korunması için çalışıyoruz.
Siz, ya benim söylediklerimi ve düşüncelerimi ısrarla anlamamaya çalışıyorsunuz, ya da anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Lütfen mesajlarımı dikkatlice okuyunuz. Gizli kapaklı konuşmuyorum. Fikirlerimi açık ve net olarak ifade ediyorum.
Konu Cihannur tarafından (07-10-2010 Saat 15:15 ) değiştirilmiştir..
|