Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2010, 15:36   #14
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Fırat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Karikatürde de hata var burda hiç başı kapalı erkek göremezsiniz urfa dışında orda biraz arap kültürü yaygın milleti öcü diyede tanıtmayın..

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaygınca kullanılan başa takılan puşiler yok mu? Salih Memecan, Güneydoğulu vatandaşlarımızın kullandıkları puşilere atıf olarak karikatürdeki erkeği başı kapalı olarak çizmiştir diye tahmin ediyorum.

Salih Memecan'ın kalbini yarıp baktınız da mı onun milleti öcü gibi göstermeye çalıştığını söyüyorsunuz? Salih Memecan'ın Kürtleri öcü gibi göstermeye çalışacağına ihtimal vermiyorum.

Alıntı:
Vuslata Hasret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz onlara yeteri kadar ulaşabiliyor muyuz?
Biz gerekeni yapabiliyor muyuz?
İşin birde bu kısmı var yemeği önüne sun yemezsen hainsin mantığı da pek akıl karı gelmedi açıkçası...
Biz gerekeni yapalım kürt halkı da gerekeni yapacaktır inşaALLAH.

Sözüm, bilmeyenler ve olayın farkında olmayanlar için değildir. 12 Eylül 1980 Darbesinden sonra yaşananları bilen Kürtlere söylüyorum. 12 Eylül 1980 Askerî Darbesini bilen Kürtler, Diyarbakır Askerî Cezaevinde Kürtlere yapılmış olan işkenceleri ve işkencelerden ölen Kürtleri bilen Kürtler, 12 Eylül 1980 Askerî darbesinden sonra Kürtlere karşı yapılan asimilasyon hareketlerini bilen Kürtler, 12 Eylül 1980 Askerî Darbesinden sonra Kürtlerin ana dilleri Kürtçe'nin yasaklandığını bilen Kürtler; 12 Eylül 1980 Askerî Darbesinin 30. yıl dönümünde yapılacak olan 12 Eylül 2010 Refarandumunda Anayasa Değişiklik Paketine önemli bir mazeretleri olmadığı halde katılmazlarsa veya katılıp da Hayır oyu verirlerse, 12 Eylül 1980 Askerî Darbesini ve o faşist askerî darbenin anayasasını onaylamış olacak ve böylelikle Kürtlüğe ve Kürt Halkına ihanet etmiş olacaklardır.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla