Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-18-2010, 16:58   #26
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Alıntı:
AKDemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bildiğiniz gibi ülkede eğitim ve sağlık hizmetleri tamamıyla ücretsiz. Söz konusu ülkeyi de geri kalmamış olarak kabul edebilir miyiz?
Komunizmde demokrasi yoktur. eğer burada komunizm sistemini tartışıyor olsaydık siz komunizm ideolojisini savunurdunuz,ben ise bu ideolojinin savunulmaması gerektiğinden bahsederdim. Din kavramını yeren bir sistem ne kadar adil orasıda insan vicdanının takdiridir.

Alıntı:
AKDemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki, modernizmin duayeni diyebileceğimiz Mısır'ı şu an gerikalmış bir ülke olarak ifade edebilir miyiz? Bir insanı yücelterek, kendimce geri kalmamış olarak kabul ettiğim bir sürü ülke saydım size..
Mısır kraliyet ülkesidir. Özellikle dış politikada batı ülkelerinin tesiri altında kalmış bir politika izler.

Benim konuda ki amacım,diğer ülkelerin ileriliği veya geriliği hakkında konuşmak değil,ülkemizde ki sistem zafiyetini göstermek ve acizane öz eleştiriler yapıp bunlar hakkında konuşmaktır. başlığa ister "geri kalmış ülke" deyin,ister "sistem zafiyeti olan ülke;Türkiye" deyin. Konu içeriğinde zaten amacımızın ne olduğu aşikardır. başlıklara&kavramlara takılacağımıza konu içeriği üzerinden tartışmamızı öneririm.

Yani onca maddeden dikkatinizi çeken komunist ülke örneği ve bunun üzerinden uzayıp giden tartışma sağlıklı olmaz.

Buyurun.

Konu .:Ay_Yıldız:. tarafından (07-18-2010 Saat 17:05 ) değiştirilmiştir..
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla