Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-30-2010, 01:40   #9
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Yuvacık Su, Ankara’yı fethetti

Yuvacık Su, Ankara’yı fethetti
Faaliyete geçtiği günden bu yana adından sıkça söz ettiren ve piyasada oldukça iddialı bir yer edinen Yuvacık Su, Ankara’yı fethetti. Yaklaşık üç aylık bir çalışma sonucunda yirmi beş Ankaralı Bayii Yuvacık Su ailesine katıldı

Marmara bölgesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Yuvacık Su, hafta sonu Ankara su piyasasına damgasını vurdu. Aralarında su sektörünü bırakma noktasında olan bayilerinde bulunduğu yirmi beş bayii hafta sonu Yuvacık Su ile el sıkıştı. Yuvacık Su’ya olan güvenlerini ifade eden bayiiler, yılsonuna kadar 30 bin damacana, 2011 yılında ise 50 bin damacana satışı sözünü verdi. BİAŞ Genel Müdürü Yakup Çeker ise “biz Ankara’yı fethetmek üzere çalışmalar başlattık. Biri baş bayii olmak üzere 25 bayiiyi ailemize dahil ettik. Bugün Ankara’yı fethettik” sözlerini kaydetti.

Başiskele Belediyesi kuruluşu olan BİAŞ’ın ocak ayında dolumuna başladığı Yuvacık Su, önceki gün önemli bir çalışmanın meyvelerini topladı. BİAŞ Genel Müdürü Yakup Çeker ve ekibinin piyasa araştırmaları, sistemli ve kurumsal çalışmaları ile şirket kalitesini ortaya koyan faaliyetleri neticesinde Ankaralı 25 su bayisi, düzenlenen törenle Yuvacık Su ailesine katıldı. Ankara Yenimahalle’de bulunan Galba Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programı ile hem birbirleriyle hem de BİAŞ ve Yuvacık Su yöneticileriyle tanışan Ankaralı bayiiler, yaklaşık üç aydır tanıştıkları yeni ailelerinden oldukça memnun olduklarını kaydetti.

Galba Sosyal Tesisleri’nde BİAŞ ve Yuvacık Su’nun tanıtımı ile başlayan program kahvaltı ile sürdü. Programa Kocaeli’den; BİAŞ Genel Müdürü Yakup Çeker, BİAŞ İnsan Kaynakları Müdürü Mehmet Alp Aka, Yuvacık Su İşletme Müdürü Arif Aydoğmuş, Başiskele Belediyesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Safinaz Gülçebi, şirketin satış ekibi ve basın mensupları katıldı. Kahvaltının ardından Ankara Baş Bayii Uğur Gürpınar kürsüye çıkarak kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında, “yaklaşık üç aydır Yuvacık Su ile birlikte çalışıyoruz. Bu süre zarfında ciddi bir mesafe kat ettik. Bizlere sürekli destek olan ve profesyonel anlamda yönetim sergileyen Yuvacık Su ve BİAŞ yöneticilerimize Ankara bayileri olarak çok teşekkür ediyoruz” dedi, hedeflerini aktardı.

Ardından sözü alan BİAŞ Genel Müdürü Çeker ise, “altı ayda 600 bin damacana dolumu gerçekleştirdik. Bu bir rekordur. 19 litre polikarbon damacana ile yola çıktık. 15 gün sonrasında ile bardak su ile piyasalarda esmeye devam edeceğiz. Yılsonuna kadar da diğer tüm üniteleri de kurarak tam anlamıyla bir açılış gerçekleştireceğiz. Biz büyümeye devam ediyoruz. Ankara bu ülkenin başkenti, İstanbul ise gönüllerin başkenti. Bizim başkentte olmamız kaçınılmazdı. Biz Ankara’yı fethetmeye geldik, fethettik. Burada, üç aydır çok ciddi şekilde çalışıyorduk. Çok güzel bir ağ kurduk. Bu yıl sonuna kadar 30 bin, 2011 yılında da 50 bin damacana sözü aldık” şeklinde konuştu.

Ankaralı 25 bayiinin neden Yuvacık Su’yu tercih ettiği sorusuna ise Çeker, “Ankara’daki bayilere biz kendimizi, çalışma sistemimizi, kurumsal yapımızı, hedeflerimizi ve gerçekleşme oranlarımızı çok iyi anlattık. Piyasadaki birçok firma gibi kötü yönetilmediğini, tamamen profesyonel ekipler tarafından sistematik ve analizlere göre çalıştığımızı, hedef koyarken piyasa araştırmalarına göre hareket ettiğimizi, verdiğimiz sözleri tuttuğumuzu gördüler. Bizlere güven duydular. Ankara’da her mahalle başında Yuvacık Su bayiliklerimiz olmayacak. Biz, su sektöründe faaliyet gösterene, kaliteli ve şirketimizin aynası olabilecek kişilere bayilik veriyoruz” dedi.

Son olarak İnsan Kaynakları Müdürü Aka, bayii ve çalışanlarına eğitim desteklerini verdikleri ve sorun giderme noktasında yaptıkları çalışmalarını anlattı. Eğitimlerin süreceğini kaydetti. Ankaralı bayilere pişmaniye ve Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın hediyelerini takdim eden Genel Müdür Yakup Çeker’e bayiiler oldukça anlamlı bir jest yaptı. Tüm bayiler adına Baş Bayii Gürpınar Çeker’e teşekkür plaketi takdim etti. Çeker ve ekibi de bayilere tek tek “Ailemize Hoş geldiniz” şilti armağan etti.

Toplantının, bayiiler ile Çeker arasındaki soru cevaplarla süren bölümüne ise Gazi Osmanpaşa Esat Seyranbağları Bayii Kemal Ayyıldız’ın şu sözleri damgasını vurdu. Ayyıldız, “yıllardır su sektörü içinde bayii olarak faaliyet gösteriyordum. Ancak artık su sektöründen ayrılma kararı aldım. Şuana kadar bu işi bırakmayı düşünüyordum. Ancak sizleri tanıdıktan ve Yuvacık Su’yu tattıktan sonra yeniden önlüğümü giymeme karar verdim. Bana verdiğiniz güvenden ötürü sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Toplantı Çeker’in soruları yanıtlaması ve bayileri çeşitli konularda detaylı bilgilendirmesinin ardından sona erdi.

12 Temmuz 2010 Pazartesi