Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-17-2007, 17:34   #66
Kullanıcı Adı
süleyman-bin-muhammed
Standart Dinler arasi diyalog konusunda düsünceleriniz nelerdir??
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
ben kimden, ne zaman özür dileyecegimi bilirim..;) eger el kaideyi desteklemiyorsan bu kadar sorun etme benim oradaki lafim aciktir..
ben cevabimi alamadim hem biz kendimize yapilan zulmü lanetleyecegiz hemde el kaidenin öldürdügü masum insanlari görmezden gelecegiz..
ne o yoksa o insanlar "cihad" ugrunami öldürüldü..senin icin hava hos internet basinda böyle konusabiliyorsun
ama dünyada degisik ülkelerde yasayan müslümanlar bu el kaide denen örgüt yüzünden terörist muamelesi görüyor..daha dün burada bir camiiye irkci yazilar yazdilar "usamaler disariya" diye..
sen öyle zannet ben oturduğum verden konuştuğumu biz turzm işi ile uğraşıyoruz ve afrika ve arap yarım adasına devamlı gidip geliyoruz....kesinlil ben elkaideyi desteklemem ve lanetlemem lanet okumanın gunah olduğu hadislerle sabittir.... unutmaki biz sadamıda istemezdik am şimdi ırak'a bak bakim ... onlar olmazsa abd ve siyonizm oraya daha kolay girecek el-kahhar olan rahman diyor ki" bazen kötülerin günahkarların ve hatta firevun gibi bi admın eliyle musa a.s yetiştirdiği dibi kafirin eliyle dinime hizmet etiririm onlar yanlış yapıyorlar fakat bir işlev görüyorlar ama keinlikle tasvif etmiyorum ...

tabi sen bilirsin nezamn özürdileyeceğini fakat ben özür beklerdim ... özürdilemenin erdem olduğunu bilirsin zannetmiştim fakat nafile..
süleyman-bin-muhammed isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla