Siyasi liderimiz olarak bakarsak siyasi zekasını ve kurnazlığını seviyorum neyi ne zaman söyleyeceğini bilen.SOn söyleyeceğini ilk söylemeyen ender liderlerdendir .Kişi akıllı ve süper zekalı olabilir ama liderlik bambaşka bişey RABBİM bu güzelliği herkese nasip etmiyor işte.
Gençliğinden bu yana siyaset içinde olması nerde nasıl davranacağını bilmesini çok iyi becerebiliyor.Günümüzdeki ve geçmişteki bazı parti liderlerine bakarsak içlerinde Kolej ve özel okul mezunu olmayan bir liderdir diyebiliriz.Halkın içinden gelmesi ve belediye başkanlığı yaparak sorunları iyi analiz etmesi liderlik vasfını güçlendiriyor.
Samimi oluşu bide üstüne karizmatikliği eklenince etkilenmemekelde değil açıkca söylemek gerekirse bugün Ak partiye oy verenlerin büyük bir kısmı samimiyeti ve karizmasına oy verebiliyor diyebiliriz.Zaten Türkiye insanı iki lafa bakarak oy vermiyormu?
Recep Tayyip Erdoğan iktidarda nasıl ise muhalefette bile aynı kalabilirse ikinci bir muhalefet göreceğini sanmıyorum.Halkımız geçmişteki sahte siyasetciklerin yalan ve dolanlarından bıktıkları için artık kime nasıl güveneceklerini tam olarak bilemiyorlar istismara açıktırlar.Kişilerin hatası üzerine fazla gitmemesi elinden geldiği kadar üstünü örtmeye çalışması bile sevmek için yeterlidir.
Kısacası Ben Başbakanın en çok siyasetteki kurnazlığını ve zekasını seviyorum beni Akpartiye çekende bu özelliğidir tatlı serttir.
|