sagolasiniz arkadaslar cok güzel paylasimlarda bulunmussunuz.. demek ki biz bu yola cikarken islanmayida göz önüne almisiz..
sevgimiz birilerin ki gibi yapmacik degil kaldiki bazilarimiz hükümetin icraatlarindan zarar bile görmüs olabiliriz ama onlarin samimiyetine o kadar inanmisiz ki altinda art niyet aramamisiz, küsmemisiz, darilmamisiz..
evet cogumuz bir cok basbakan gördük ama ilk defa bizim basbakanimiz diyebilecegimiz birisi basta ve böyleleri ancak 30 yilda bir gelir..
evet gül, arinc, davutoglu, kilic cok iyi siyasetciler, cok iyi devlet adamlari, karakterli insanlar ama acik söyleyim basbakanimizin yeri bence cok ama cok ayri..
onu tv de göreyim tv ye odaklaniyorum onu dinlemekten aldigim hazzi ancak sizler anlarsiniz o konustukca "konus be tayyib baba" deme gururunu acik siz dava kardeslerim anlar..
evet dava kardesleri diyorum kimileri bu hareketi kisa vadeli bir hareket, gecici bir hefes, kilicdaroglu gibi sisirilmis bir balon gördü ama biz 8 yili devirdik, 4 secimi geride biraktik, bir kapatma davasini, bir cok illegal askeri ve yargi darbesini beraber atlattik..
insallah bu inanc, bu azim bizdeyken ve bu ak kadroda burada oldugu sürece ülkemizin gelecegi aydinlik diye düsünüyorum..
Konu Mavera tarafından (08-17-2010 Saat 11:35 ) değiştirilmiştir..
|