Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-17-2010, 11:34   #11
Kullanıcı Adı
Delilin NuR
Ben çocukluğumda siyasetten nefret ederdim...
Çünkü siyaset yalan üstüne kurulmuş bir şeydi benim için , siyaset yalan olduğu için siyasetçide yalancı oluyordu ...
Kalabalık bir aile olduğumuz için seçimden kaç gün önce evimizden siyasetçi eksik olmazdı, biri gelmek için izin ister , biri gitmek için izin isterdi ...
Hepsininde amacı belliydi bize biraz olsun şirin gözüküp, yalanlarıyla bizi kandırıp bizden oylarımızı almaktı sonrada ne o kişi beni tanır nede ben onu tanırım muhabbeti...
Bunun için siyasetçilere karşı bir öfkem vardı...
Ne zamanki ak parti kuruldu R. Tayyip Erdoğan başkanı oldu o zaman yaptıklarına baktım gerçekten çok dürüst siyaset yapıyorlar ...
Siyasetinde temizi çirkini vardır ...
Akparti ve başkanımız siyasetin temizini yapıyorlar ...
Halkın yıllardır dürüstlüğe hasret kaldığının farkında olup dürüst davranıyorlar...
Sırf kendi menfaatleri için bu ülkeyi mafedecek adımlar atmıyorlar ...
Yola çıkarken aldıkları isimle çelişmeyip adaletli davranıyorlar...
Çok büyük hoşgörüye sahipler ,hiç kimseyi ırkından dolayı hor görmüyorlar , yaradılanı yaradandan ötürü seviyorlar, bunun en açık örneği kürt açılımı ve roman kardeşlerimizle yapılan toplantılar ...
Başbakanımız çok büyük bir lider ve şu an türkiyeyi kalkındırıyor, kalkındıran adımlar atıyor ama bir gün oda yaşlanacak ve belki ayağa kalkacak mecali kalmayacak, o zaman da erbakan hocamız gibi inat etmemeli ve bu işi daha genç daha çok bu ülkeyi kalkındıracak kişilere bırakmalı ...
Şuna inanıyorumki Başbakanımızda yapamadığını anladığı vakit bu işi bırakacak ve ben bunun için Başbakanımızı çok seviyorum ...
Bir daha bir siyasetçiyi Başbakanımız gibi çok severmiyim bilinmez ama şunu çok iyi biliyorumki bana temiz siyasetinde yapılabileceğini, dürüst siyasetçininde olabileceğini gösteren ve bunun en güzel örneği olan başbakanımızın bendeki sevgisi hiç bitmeyecek...
Allah c.c ondan razı olsun ...
Yolunu açık etsin niyetini güzel kılsın Rabbim ...
Delilin NuR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla