Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-29-2010, 19:00   #195
Kullanıcı Adı
Gönülden
Yahu gene başladınız ne meraklyımışsınız cemaati tartışmaya....
Murat kardeşim bu arada konu başlığından uzaklaşıp karalayıcı ve zanlar üzere dağıldığı için kapandı...sebep yazarken hakaret falan mı yazdık üzerine alındın...sizin yazdığınız mesajımı sildik ne oldu anlamadım...yani yazdığın mesajı yayınlayamadan konu kilitlendi diye burda aynı tartışmayı yapmanın mantığı yok...

Ayrıca cemaatle ilgili birşey demedim demişsiniz konunun geldiği noktaya bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız yani siz çekmesenizde konu bir tarafından çekilip gelir cemaate dayanır....tahamülünüz yok demişsin ya orda biraz yavaş yahu Allahatan tahammülüzü yok birde olsa ne olacak Dursun Çiçeğin iddealarını mı tasdik edeceğiz yani...

Ayrıca bizim forumu ikidebir başka forumlarla kıyas etmeyin lütfen her forumun kendine has kuralları, tutunduğu tavırları ve olmassa olmazları var..biri gelip burda başbakanımıza olmadık şeyler söylerken fikir özgürlüğü diyip serbest mi bırakıyoruz...neyse konuyu daha fazla uzatmayacağım...lütfen konunun başlığı ile ilgili mesaj yazın...sonra mesajım niye silindi, emeğe saygı diye gelen şikayetler değerlendirmeye alınmayacaktır...

MURAT kardeşim bu arada yorumlarınız beğenerek okuyorum nerden çıktı cemaat düşmanı burda kimsenin cemaat düşmanı olduğunu sanmıyorum vesselam...ama hepimiz aynı partiye gönül vermiş insanlar olarak yorum yaparken birbirimizin hassasiyetlerine dikkat edelim lütfen..

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla