Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2010, 18:11   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Angry Abbas: Gazze'yi Hamas'a Bırakmayız!
Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas, sınırlar ve mültecilerin dönüş hakkı gibi Filistin davasının temel meselelerinden taviz vermesi istendiği ve kendisine baskıların yapılması halinde çantasını alarak Filistin Yönetimi'nden istifa edeceğini söyledi.

"2000'deki intifada Filistinlileri yıktı, 2000'e kadar Filistin'de yapılan herşeyi yerle bir etti" diyen Abbas, Arap ülkelerinin Filistin'i siyasi, ekonomik ve diğer tüm alanlarda desteklemesi gerektiğini ifade etti.

Kuveyt'te yayınlanan Raya gazetesine konuşan Abbas, "Batı Şeria'yı Hamas'a bırakmadığımız gibi Gazze'yi de Hamas'a bırakmayacağız. Herkes, darbeyle meydana gelen bölünmüşlüğü çok iyi bilmektedir. Biz, bölünmüşlüğün sona erdirilmesi için diyalog dilinin kullanılmasında kararlıyız" dedi.

isra haber

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder