Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı
Anketlerde her ne kadar Evet oyları % 55'ler Hayır oyları ise % 45'ler seviyelerinde görünse de, halk oylamasında Evet oylarının % 70'ler seviyelerinde çıkacağını tahmin ediyorum. Anadolu'daki milli ve manevi değerlerimize bağlı MHP'lilerin 12 Eylül 2010 Halk Oylamasında Evet oyu kullanacaklarını tahmin ediyorum. 12 Eylül 2010 Halk Oylamasında Hayır oyu kullanmak, hiç şüphe yoktur ki tamamı ülkemizin ve milletimizin yararına olacak değişiklikleri reddederek vatanımıza ve milletimize ihanet etmek anlamına gelecektir. Anadolu'daki milli ve manevi değerlerimize bağlı MHP'liler, 12 Eylül 2010 Halk Oylamasında Hayır oyu kullanarak Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne ihanet etmiyeceklerdir diye düşünüyorum.
|
Mhp seçmeni %15. Taş çatlasın %5 gelir. Saadetten Büyük Birlikten toplam %5 diye düşünürsek, Mesele kararsızlarda bitiyor. Yani matematiksel olarak %50 garanti. Diğer partilerin akıllı seçmenlerinden de gelecek en fazla %6dir. Yani gerçekçi rakam yaklaşık %56. Çok ütopik rakamlardan bahsetmek doğru değil, En fazla %62 olur. o da tahmin yarışmasında kullandığım için.
İnşallah seçmen benim bu tezimi yanıltır da daha çok alırız.