Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-18-2007, 19:09   #28
Kullanıcı Adı
mavera,
Standart CUMHURİYET GAZETESİNİ PROTESTO EDİYORUM
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
mavera, Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
i gazetesi tek başına arkasında hiç bir destek durmadan satan gazetedir zaman gazetesi okuyanı bellidr fet.... cı diye adlandırdığımız kısım okur sadece zman gazetesini ve bayi satışı o kadariyi olan bir gazete değildir ve
ne demek fethullahci!, kimdir fethullahcilar??...kartel medyasinin agziyla konusmayalim arkadaslar..eger o kesime hitap edeceksen daha güzel bir üslub kullabilrisin ama fethullahci diyerek o kesimi göndermede bulunman hic hos kacmamis kardes... ;)
ne diye hitap edelim o zman baştada söyledim sadece eleştiri diye yanlış taradfa çekmeyelim doğrumu yanlış mı ona bakalım
ben senin elestirine takilmadim,hitap sekline takildim..belli bir kesim insanlarla ayni söylemi kullaniyorsun..ne demek fethullahci..bu terimi bir kesim medya asagilamak ve o insanlari fislemek icin kullaniyor..
eger sende o yönde kullaniyorsan birsey diyemem ama fethullahci,sülaymanci gibi adlandirmalari acikca ben hic hos bulmuyorum..
eger onlara hitap edeceksek daha yerinde hitap sekilleride var..o insanlari sevmeyebilirsin bu gayet normaldir ama saygi duymak bir erdemdir!..
sanki fethullah gülen senin askerlik arkadasin gibi fethullahci!..buyur devam et kardesim ama sunu asla unutma gösterdigin saygi kadar,saygi görürsün.

arkadaşım cevabım sadece sana değil beni yanlış anlayan burdaki bütün arkadaşlarıma öncelikle şunu söylemem lazım ki zaman gazetesinin nasıl o tırajı yaptığını içinde çalıştığım için gayet yi biliyorum ki zenginsen sana en az 10 tane abonelik yapıyorlarben böle bi abonelik sistemi sadece sadece bu gazetede gördüm onları nasıl adlandıracağım onuda bilmiyorum isimleri o şekilde kalmışta olabilir yada kendilerine başka isimler de koymuş olabilirler kartel ağızıyla konuşmuyorum bunu çok iyi bilin ki fe... onlardan saygı göreceksem ki görmeyi şahsım adına gerçekten istemiyorum arkdamdan gelsin o saygılar içindeysen onlaın birşey diyemem kendi tercihindir ama eleştiri kadlırın azcık yada türkiye de isminiz güzel şekilde duyurun insanlarda size daha başka hitapla konuşsunlar seninde dediğin gibi kim ne kdar saygı gösterirse o kadar saygı görür

saygılarımla....
zaman olayi farkli bir olay kardes..onlarin bu tiraji nasil yaptiklarini tartismiyoruz..ben sadece senin hitap sekline takildim..
anlasilan o kesimle aranda tatsiz bir olay yasanmis ama yinede köprüleri atmamak gerekiyor kardesim..sonucta her kesimin icinde yanlis yapan insanlar vardir bunu genele maletmemek gerekir..
onlari sevmesende en azindan saygi duyabilirsin bu sayginida hitap seklinde göstebilirsin ;)