Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Burada milliyetçilik veya belli bir kesimi terörist olarak gösterilmiyor.Aksine olabilecek sıkıntıları dile getirdim,bu olaylara karşın olası bir örgütlenmenin doğabileceğini söyledim ki bu ne hayaldir ne de senaryo zamanında nasıl örgütler kurultulsa yine aynı şekilde insanların bu yolu seçme gayreti içinde olabilir.Buna karşın pkklı leşlerin bu şekilde ailelerine verilmemesi gerektiği dile getiriliyor.
'Haydı leşlerin ağzına sıçalım' demiyoruz,veya bir tankın arkasında bağlansın diyarbakır sokaklarında gezdirilsinde demiyoruz,veya kadın bir teröriste tecavüz edelim daha kanı tazeyken de demiyoruz,kulaklarını kesip anaktarlık yapalım kıçına şaplak atalımda demiyoruz,en azından ben demiyorum.Denilen bu tür olaylara izinverilmemesidir,illa ailesine verileceksede bu tür büyük çaplı gösterilere izin verilmemesi gerektiğidir.
kötü niyetli birisinin öldüğü vakit tüm düşüncelerinden arındığını,sadece bedenen ortada kaldığını ve bu bedenin Allah tarafından yaratıldığını bildiğim için leşlere karşı bir şiddet çağrısı yapılmıyor konu okunursa.Nasıl yaşarlarsa öyle ölürler elbet,öldüklere yere bırakılması veya ailelerinin sessizce toplaşmadan coşmadan gömeceklerse verilmesi gerektiğini dile getiriyorum.
Ak parti İstanbul mitinginden dönerken otobüste gelecek insanları beklerken,yanımdan bir yaşlı adam geçti dediği anlaşılmıyor,bedenen sağlam zihnen çökmüş birisiydi,yarım yamalak konuşmasını anlamaya çalıştım anlamadı,kimliğini gösterdi şehit babası çıktı.Belli ki şehit oğlu üzerine bu duruma düştü.Ben bu insanımızın durumunu düşünürüm.Dağda birbirini yapan teröristleri,hamile kalıp yüksek yerden atlayıp çocuk düşürenleri değil.Kaçırdıkları askerlere tecavüz edip onları bırakan ve bu yüzden askerlerin kafasını yemesine sebeb olup intihar etmesine vesile olan itleri değil.
Kimse kusura bakmasın.
|
Arefe günü öldürülen 20 teröristin annesinin bayramdaki ruh halini düşünsen biraz belki daha insaflı olabilirsin. Köylüyü toplayıp köylüye dışkı yedirenleri insanları kuyuya atıp yakanları dağda domuzlara yem edenler zaten bu ülkeyi şu duruma getirenlerdir.
Bu vahşi insanlık dışı uygulamalar yüzünden bölgede serhildanlar arttı pkk bu kadar palazlandı kimse çözüme yönelik adım atmamışkı 25 sene hep vahşet hep katliam hep zulum ..