Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı
Şu Eşcinselleri yatak sahnesin de gösteren dizi değil mi bu..?
Dün haberler de görmüştüm bunu maşaallah yerin de durmuyor bizim diziler her geçen gün gelişme(!) kaydediyor..!
Birisi de şöyle bir savunma yapmış bu dizi için dinlediğiniz,izlediğiniz sanatçıların bildiğiniz ünlü doktorların,profların,mühendislerin vs çoğu eşcinsel artık kabullenin bunu bırakın geri kafalığı..!
Yani sınırsız özgürlük anlayışı bırakın isteyen istediğini yapsın dingon'un ahırıya bu memleket..!
Hayvanat bahçesindekileri özgür bırakırsak şehirde ki insanlara saldırırlar..
|
Yatak sahnesi derken simdi arkadaslar yanlis anlamayim bu akgurbetci nasil bir dizi izledi diye...
Yatak sahnesi söyle ki bir adam yataktaydi digeride yanina gelince ben gitmeliyim dedi ve gitti. Tabi ki uygunsuz bir sahne ve düsünce olarakta cok cirkin depareye katiliyorum ama sadece yanlis anlasimalara yol acmamak icin söyleyim dedim.
Kur'an'da bile haram kilinan bir seyi biz nasil kabullenelim? Buna geri kafalilik diyenler asil kendileri 'geri'dirler. Bu bi hastalik bu bi dengesizlik bu olmamasi gereken bir sey ve evet bu bir tabu.
Dizide esscinelik konusu ele almasinin bana kalirsa iyi bir yönü yok. Aksine bence henüz yeni gelisme caginda olan genclere kötü örnek oluyor. Dahasi düsünsenize anneniz babaniz ile bir dizi izleyelim diyorsunuz ve böyle bir sahneyle karsilasiyorsunuz. Bana göre ters bi durum.
Ve yine depare arkadasimiza katiliyorum. Sinirsiz özgürlük demis ve cok dogru demis. Artik hersey serbest hale geldi. Bu böyle olmamali. Her konu ele aliniyor. Tamam elbette bilincli olmak lazim bilgilenmek lazim ögrenmek ögretmek lazim. Ama bu kadarida fazla.
Hangi diziyi ele alirsaniz alin yasak ve olmamasi gereken bir iliski söz konusu. Türk milleti olarak ilgimizi ceken baska hic bir konu yokmu
Yani bu konu yüzünden diziyi olumsuz yönde elestiriyorum.