Konu
:
Kilic Günü / Farkli bir konu..
Tekil Mesaj gösterimi
09-20-2010, 22:21
#
9
Kullanıcı Adı
akgurbetci
Alıntı:
merve
Nickli Üyeden Alıntı
Yapımcı Osman Sınav tepki çeken sahnelerle ilgili şunları şöyledi:
"Bu sahneleri provoke amaçlı kullanmadık. Böyle bir amacımız olsaydı daha önceden görselleri basına verirdik. Hikâyemizde Firavun'un sarayından bahsediyoruz. Firavun'un sarayında böyle şeyler vardır. Bunlar gerçektir. Karakter tanımlaması yapıyoruz. İyiliği, bütün güzelliğiyle gösterebilmek için karanlığı da bütün çıplaklığıyla göstermek lazım. Yoksa 'iyi' hissedilemez. Sığ kalır. Biz kimsenin cesaret edemediği şeyleri göstermeye çalışıyoruz. Ahlâksızlık propagandası yapmıyor, aksine o tip insanların profilini sergiliyoruz. Bu kişiler ve ahlâksızlıklarını gösterebilmek için ahlak sınırları dışına çıkmadan bir şeyler yapmak zorundayız".
ZAMAN
Merve haberi ekledigin icin tesekkür ederim. Hepsini okudum. Fatmagülün sucu ne dizisini hic izlemedim ilgimide cekmedi. Sacmalik oldugu zaten belliydi. Ama kilic günü dedigim gibi özellikle 'musa ile firavun' hikayesi denildigi icin ilgimi cekti.
Osman Sinavin bu söyledikleri ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemicem. Bana göre yer almasaydi cok daha güzel olurdu.
Bir yandan böyle cirkin bir sahne varken...
Diger yandan kilic alinin camiye gitmesi ve her ne olursa olsun Allaha siginmak gerekir mesaji verilmesi buda güzeldi bence. Allah herkesi huzuruna kabul ediyor cünkü. Ilk ve tek güvenebilecegimiz siginabilecegimiz kapi O alemlerin Rabbi cünkü.
Acaba bu sahneler sayesinde diger dizilerden bir 'seviye' ayricaligi varmi diye düsünmedim degil hani.
akgurbetci
Açık Profil bilgileri
akgurbetci nickli üyeye özel mesaj gönderin
akgurbetci - Daha fazla Mesajını bul