Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-26-2010, 03:59   #58
Kullanıcı Adı
EZEL
Şimdi bazı arkadaşlarımız askerlik 6 veya 9 ay olsun demiş bu arkadaşlara soruyorum kardenizin dağlarında hiç terörist aradınızmı ? yada doğuda hiç terörist aradınızmı ? 9 ay askerlik olsun diyelim 3 ayı acemi birliğinde geçiyor 3 ayda usta birliğinde bölgeyi tanıma alışma vs vs ile geçiyor kalıyor 3 ay süre Terörle mücadele eden bir timin zaten tam manada terörle mücadele edicek tecrübeye erişmesi en az 9 ay süredir
Türkiyede ne paralı askerlik gelir nede askerlik 9 aya iner hiç kimse boşuna hayal kurmasın benden söylemesi .
Sonra Üniversiteli arkadaşlara sormak lazım ben işte geç yaşta hayata atılıyorum falan filan diyorsun evet atılıyorsun askerde zaten kebabsın uzun dönem yaparsan iyi para alıyorsun komutan olarak yapıyorsun sivil haya geldiğinde iş bulma imkanın diğerlerine göre daha avantajlı iş bulursan diğerlerinden çok daha fazla maaş alıyorsun oh bide askerlikten yırt sanki ülkemiz güllük gülüstanlık bu ülkede yüzbinlerce asker her gün arazide terörist aramıyormuş gibi isteklerde bulunuyorsunuz ölede birşey yok YAT KALK SÜRÜN ÇOK SEVDİM BİR DAHA SÜRÜN BENLEMİ GELDİNİZ DÜNYAYA
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla