Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-30-2010, 14:06   #46
Kullanıcı Adı
akgurbetci
Edebiyat bölümleri daha cok ilgimi cektigi icin oralarda daha cok konu acmaya calisiyorum. Yetkim zaten daha yeni verildi henüz herseyi denemis de degilim misal konu birlestirmesini bile beceremedim. Ak parti forum agir bir forum bence yani siyaset politika vs. Bu yüzden söylenildigi gibi facebook yada daha farkli sosyal sitelerde takilanlar cok. Benim icin önemli olan var olan üyelerin kalici olmalari. Ancak o zaman samimi bir ortam kurabiliriz diye düsünüyorum. Kalitesi önemli yani kac bin kisinin burda oldugu degil yani nasil desem bilemiyorum. Söyle bir durumda var izinden geldikten sorna cok fazlada takip edemedim vakit sorunu oldugu icin. Ama ugradikca biseyler paylasmaya ve yorumlarimi yazmaya calisiyorum. Mesela yetkim olan bölümlerde bi temizlik yapmayi da düsünüyordum ama buna iznim varmi ne derece biseyler yapabilirim vs bilmiyorum ögrenmem lazim. Ki dedigim gibi benim yetkim edebiyat bölümleriyle ilgili ak parti forumda daha mühim olan bölümler vardir eminim. Amma ve lakin yetkimi geregi gibi yerine getiremedigimi düsünenler cogunlukta ise geri cekilirim ve benim yerime baskasina verilir bu yetki.
akgurbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır